Home » Sanatate » Cand nu e una, e alta – Acum, laboratorul de analize al spitalului poate, dar nu are cu ce

Cand nu e una, e alta – Acum, laboratorul de analize al spitalului poate, dar nu are cu ce

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului de urgenta „Elena Beldiman” a fost acreditat, ceea ce inseamna că barladenii  vor putea beneficia gratuit de analize, doar în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Urmeaza ca unitatea sa intre, zilele acestea, in posesia actului de acreditare emis de RENAR (Asociatia de acreditare din Romania).

Deși această acreditare este o realizare pentru laboratorul spitalului bârlădean, bucuria nu este completa, intrucat nu sunt bani de analize. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Vaslui nu a alocat nici un leu laboratorului, întrucât decizia RENAR a venit ulterior semnării contractului de finan]are dintre CJAS si spital.
„Nu știm sumele exacte care vor fi contractate pentru laboratorul de analize de la «Beldiman», dar banii vor fi alocați în urma unei rectificări bugetare care va avea loc în luna august”, a declarat Simona Polak, președinta CJAS Vaslui.  (Mihaela NICULESCU)

Laboratorul de analize medicale din cadrul Spitalului de urgenta „Elena Beldiman” a fost acreditat, ceea ce inseamna că barladenii  vor putea beneficia gratuit de analize, doar în baza unui bilet de trimitere de la medicul de familie. Urmeaza ca unitatea sa intre, zilele acestea, in posesia actului de acreditare emis de RENAR (Asociatia de acreditare din Romania). Deși această acreditare este o realizare pentru laboratorul spitalului bârlădean, bucuria nu este completa, intrucat nu sunt bani de analize. Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS) Vaslui nu a alocat nici un leu laboratorului, întrucât decizia RENAR a venit ulterior semnării contractului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: