Home » Monden » «Cârcotașa» Ioana, amor discret cu Christian D

«Cârcotașa» Ioana, amor discret cu Christian D

Sexy-cârcotașa Ioana Petric ține la secret viața privată. Nu vrea să se laude cu iubitul și basta! Nu că ar fi vreun urâțel, ba dimpotrivă, și el e frumos de pică.

Ioana Petric, actuala prezentatoare a emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, nu vrea să defileze cu iubitul ei celebru, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de doar câteva luni. Poate că vrea să se asigure că este ceva serios, și nu o iubire pasageră, ar afirma cei mai cumpătați.
Dar cum cei doi iubiței au la activ ceva vacanțe petrecute împreună, se poate spune că e treabă serioasă între Ioana (24 de ani) și frumușelul Christian D (31 de ani), care cântă în trupa Narcotic Sound. Se pare că flacăra iubirii i-a cuprins la finele anului trecut, dar treaba a devenit serioasă după Sărbătorile de Iarnă, când au mers într-o vacanță la Bușteni, cu un grup de prieteni comuni.

Cea mai recentă vacanță a fost cea de 1 mai, când porumbeii au mers la mare, dar, spre deosebire de restul românilor, au evitat să posteze pe internet poze cu ei.

Sursa: libertatea.ro

Sexy-cârcotașa Ioana Petric ține la secret viața privată. Nu vrea să se laude cu iubitul și basta! Nu că ar fi vreun urâțel, ba dimpotrivă, și el e frumos de pică. Ioana Petric, actuala prezentatoare a emisiunii “Cronica Cârcotașilor”, nu vrea să defileze cu iubitul ei celebru, alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de doar câteva luni. Poate că vrea să se asigure că este ceva serios, și nu o iubire pasageră, ar afirma cei mai cumpătați. Dar cum cei doi iubiței au la activ ceva vacanțe petrecute împreună, se poate spune că e treabă serioasă între…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: