Home » Social » Locul IV la Europenele din Franța!

Locul IV la Europenele din Franța!

de Răzvan CĂLIN

Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța.

Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția pe un merituos loc IV, după ce a pierdut finala mică în compania naționalei Irlandei (scor final Irlanda – România: 17 – 7).

”Toți acești patru băieți și-au adus aportul la evoluția bună a selecționatei țării noastre. S-au făcut remarcați prin calitățile lor sportive, prin dăruirea și disciplina de care au dat dovadă. Prin urmare, nu putem decât să ne mândrim cu ei”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța. Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: