Home / Social / Locul IV la Europenele din Franța!

Locul IV la Europenele din Franța!

de Răzvan CĂLIN

Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța.

Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția pe un merituos loc IV, după ce a pierdut finala mică în compania naționalei Irlandei (scor final Irlanda – România: 17 – 7).

”Toți acești patru băieți și-au adus aportul la evoluția bună a selecționatei țării noastre. S-au făcut remarcați prin calitățile lor sportive, prin dăruirea și disciplina de care au dat dovadă. Prin urmare, nu putem decât să ne mândrim cu ei”, ne-a declarat Ciprian Popa, directorul CSS Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Patru rugbiști de la CSS Bârlad au făcut parte din selecționata României care s-a clasat pe locul IV la Campionatul European de Rugby din Franța. Pepiniera de rugbiști de la Clubul Școlar Sportiv (CSS) Bârlad și-a dovedit încă odată valoarea la recenta ediție a Campionatului European de Rugby în 7 pentru echipele ”Under 19”, desfășurat în localitatea Vichy din Franța. CSS Bârlad a avut nu mai puțin de patru jucători care au făcut parte din selecționata ce a reprezentat țara noastră la această competiție: Cristi Chirica, Ionuț Balaban, Daniel Boicu și Ioan Cucoș. România a terminat competiția…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Copil de 8 ani, rănit grav de un tractor în timp ce stătea în fața gardului unei locuințe din Doagele

Un copil de 8 ani ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

Întreruperile de curent continuă în județul Vaslui. Vezi ce localități vor fi afectate în această săptămână

Săptămâna aceasta curentul electric este ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: