Home » World » Noi CONFRUNTĂRI armate în estul Ucrainei: Șase militari au fost uciși

Noi CONFRUNTĂRI armate în estul Ucrainei: Șase militari au fost uciși

Confruntările armate s-au intensificat, în ultimele 24 de ore, în regiunile separatiste din estul Ucrainei, șase militari ucraineni fiind uciși în luptele cu rebeli proruși, anunță surse citate de agenția Unian.

„Șase militari au fost uciși în ultimele 24 de ore”, a comunicat armata ucraineană. Un vehicul de transport aparținând armatei ucrainene a fost atacat în satul Horlivka, în regiunea Donețk. Doi militari ucraineni au murit, iar patru au fost răniți în incident. Alți patru militari ucraineni au fost uciși în explozia unei bombe în localitatea Avdivka. Nu există informații despre pierderile suferite de insurgenții proruși.

Confruntările s-au intensificat în pofida armistițiului aflat în vigoare din 25 februarie. Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit în martie 2014, s-a soldat până acum cu peste 6.200 de morți, potrivit estimărilor Națiunilor Unite.

Sursa: mediafax.ro

Confruntările armate s-au intensificat, în ultimele 24 de ore, în regiunile separatiste din estul Ucrainei, șase militari ucraineni fiind uciși în luptele cu rebeli proruși, anunță surse citate de agenția Unian. "Șase militari au fost uciși în ultimele 24 de ore", a comunicat armata ucraineană. Un vehicul de transport aparținând armatei ucrainene a fost atacat în satul Horlivka, în regiunea Donețk. Doi militari ucraineni au murit, iar patru au fost răniți în incident. Alți patru militari ucraineni au fost uciși în explozia unei bombe în localitatea Avdivka. Nu există informații despre pierderile suferite de insurgenții proruși. Confruntările s-au intensificat în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile