Home » Social » Vor încă o victorie!

Vor încă o victorie!

de Răzvan CĂLIN

Rugbiștii de la RC Bârlad speră că se vor impune și în fața celor de la RC Galați.

La sfârșitul săptămânii în curs (sâmbătă, 9 mai 2015), echipa de rugby RC Bârlad va întâlni în deplasare pe RCM Galați. Meciul contează pentru cea de a VII-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS). Cum în ultimul an au fost neînvinși în partidele oficiale, rugbiștii bârlădeni își doresc ca și partida de la Galați să le aducă o nouă victorie.

”Suntem conștienți că nu vom întâlni un adversar facil. Dimpotrivă, vom da piept cu o echipă ambițioasă, cu jucători talentați. Însă, sperăm să facem un joc cât mai bun și am încredere că băieții se vor concentra așa cum trebuie și vor asculta de indicațiile care le vor primi. Este și normal să ne dorim o nouă victorie și să ne menținem astfel seria de invincibilitate”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Rugbiștii de la RC Bârlad speră că se vor impune și în fața celor de la RC Galați. La sfârșitul săptămânii în curs (sâmbătă, 9 mai 2015), echipa de rugby RC Bârlad va întâlni în deplasare pe RCM Galați. Meciul contează pentru cea de a VII-a etapă a campionatului Diviziei Naționale de Seniori (DNS). Cum în ultimul an au fost neînvinși în partidele oficiale, rugbiștii bârlădeni își doresc ca și partida de la Galați să le aducă o nouă victorie. ”Suntem conștienți că nu vom întâlni un adversar facil. Dimpotrivă, vom da piept cu o echipă ambițioasă,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin