Home » Monden » De când nu a mai făcut sex Daniela Crudu: "Sunt ca nouă!"

De când nu a mai făcut sex Daniela Crudu: "Sunt ca nouă!"

daniela-cruduDaniela Crudu este una dintre cele mai râvnite asistente de la noi. În ediția de azi de la „Un show păcătos”, vedeta a mărturisit de câtă vreme nu a mai făcut sex.

Daniela Crudu este o tânără frumoasă și apetisantă, dar nu a mai avut nicio relație cu vreun bărbat de trei luni de zile. Cu toate că e curtată de mulți bărbați, asistenta nu are niciun partener.

„Sunt ca nouă. Nu am mai avut un prieten de trei luni, așa că… „, a declarat Daniela Crudu, joi, în emisiunea „Un show păcătos” de la Antena 1.

Sursa: spynews.ro

Daniela Crudu este una dintre cele mai râvnite asistente de la noi. În ediția de azi de la "Un show păcătos", vedeta a mărturisit de câtă vreme nu a mai făcut sex. Daniela Crudu este o tânără frumoasă și apetisantă, dar nu a mai avut nicio relație cu vreun bărbat de trei luni de zile. Cu toate că e curtată de mulți bărbați, asistenta nu are niciun partener. "Sunt ca nouă. Nu am mai avut un prieten de trei luni, așa că... ", a declarat Daniela Crudu, joi, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1. Sursa: spynews.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: