Home » Administratie » Elevii vasluieni s-au pus pe strâns gunoaie

Elevii vasluieni s-au pus pe strâns gunoaie

de Roxana NĂSTASĂ

Zeci de elevi de la liceele din Vaslui s-au adunat ieri să strângă gunoaie din oraș. Inițiativa aparține celor de la Primăria municipiului Vaslui care, prin proiectul „Creșterea capacității de colecatre a deșeurilor pentru un mediu mai curat în orașele Vaslui și Cahul” vor, printre altele, să crească gradul de conștientizare al cetățenilor cu privire la impactul deșeurilor asupra mediului. Echipați cu mănuși, saci și tot ce trebuie, elevii au strâns tot ce alții au lăsat pe iarbă și pe trotuar, aceasta fiind a treia campanie din cadrul proiectului.

„În cadrul proiectului, aceasta este a treia campanie de conștientizare a importanței unui mediu mai curat. Campania implică participarea tuturor celor șase licee din municipiu, din partea fiecărui liceu existând un efectiv de 25 de elevi, de fiecare dată alții, pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți dintre ei. Finalul activității va avea un rezultat concret: vor fi trei zone igienizate în Vaslui, zone în care sunt multe deșeuri aruncate de populație. Din experiența campaniilor anterioare știu că elevii vor aprecia munca pe care o depun lucrătorii de la salubritate, vor aprecia un mediu mai curat pentru că uitându-se în urmă vor vedea totul curat și nu pet-uri, hârtii și alte deșeuri, și, în același timp, cred că vor aprecia și achiziția utilajelor care a fost făcută prin acest proiect care contribuie mult la o igienizare mai ușoară și mai eficientă a municipiului nostru”, ne-a declarat Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Zeci de elevi de la liceele din Vaslui s-au adunat ieri să strângă gunoaie din oraș. Inițiativa aparține celor de la Primăria municipiului Vaslui care, prin proiectul „Creșterea capacității de colecatre a deșeurilor pentru un mediu mai curat în orașele Vaslui și Cahul” vor, printre altele, să crească gradul de conștientizare al cetățenilor cu privire la impactul deșeurilor asupra mediului. Echipați cu mănuși, saci și tot ce trebuie, elevii au strâns tot ce alții au lăsat pe iarbă și pe trotuar, aceasta fiind a treia campanie din cadrul proiectului. „În cadrul proiectului, aceasta este a treia campanie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: