Home » Invatamant » Olimpicii medaliați au zece la bac!

Olimpicii medaliați au zece la bac!

de Roxana Năstasă

Elevii care au obținut medalii la olimpiadele internaționale de lectură, de lingvistică, de matematică, de fizică, de astronomie, la balcaniada de matematică, la olimpiada balcanică de chimie, dar și la alte concursuri din lista publicată de Ministerul Educației, își pot echivala proba scrisă la examenul de bacalaureat cu nota 10, la disciplina la care au primit premiile.

De asemenea, ei vor primi burse de merit olimpic internațional. Câștigătorii premiilor I, II și III vor fi admiși la facultate fără examen de admitere.

de Roxana Năstasă Elevii care au obținut medalii la olimpiadele internaționale de lectură, de lingvistică, de matematică, de fizică, de astronomie, la balcaniada de matematică, la olimpiada balcanică de chimie, dar și la alte concursuri din lista publicată de Ministerul Educației, își pot echivala proba scrisă la examenul de bacalaureat cu nota 10, la disciplina la care au primit premiile. De asemenea, ei vor primi burse de merit olimpic internațional. Câștigătorii premiilor I, II și III vor fi admiși la facultate fără examen de admitere.

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: