Home » Monden » „Zana” gafelor vestimentare! Andreea Marin se incapataneaza sa persiste in greseala! Si-a scos din nou imperfectiunile in evidenta

„Zana” gafelor vestimentare! Andreea Marin se incapataneaza sa persiste in greseala! Si-a scos din nou imperfectiunile in evidenta

A slabit spectaculos, insa silueta ei e departe de cea pe care o avea in urma cu zece ani. Andreea Marin ar putea arata fabulous daca s-ar imbraca adecvat, dar miercuri seara a bifat o noua gafa in portofoliul ei de greseli vestimentare.

A dat jos 20 de kilograme, intr-un an, insa Andreea Marin da semne ca s-a mai rotunjit putin, in ultimele luni. Poate ca nu, dar tinutele pe care le imbraca in ultima vreme o dezavantajeaza teribil, chiar daca e deja o moda la nivel mondial ca femeile voluptuoase sa isi arate formele cat mai mult, probabil intr-un manifest neoficial impotriva anorexiei.

Andreea Marin a imbracat o rochie mult prea mulata pentru dimensiunile ei

Andreea Marin a imbracat o rochie mult prea mulata pentru dimensiunile ei

Ei bine, daca, dupa ce a slabit, Andreea Marin a avut si aparitii laudabile, mai nou a cam calcat in strachini in cee ace priveste vestimentatia. 
Rochie mulata, burta la vedere
La ultimele doua evenimente a caror gazda a fost, la interval de trei saptamani, vedeta a ales aceeasi uniforma: rochie lunga, neagra, mulatra, cu croi de sirena si cu insertii din dantela. Numai ca, surpriza! Amebele tinute nu ai facut altceva decat sa ii evidentieze soldurile planturoase si abdomenul rotunjor. Pe e-o parte, se prea poate ca “Zana’ sa constientizeze ca nu are stomacul tocmai lipit de spate, din moment ce, de fiecare data cand vorbeste, isi tine mainile incrucisate chiar acolo unde putem vedea colacei.

Unde mai pui ca, dincolo de faptul ca opteaza numai pentru rochii mulate, Andreea Marin isi si allege unele cu o masura sau chiar doua mai mici. Iar fotoreporterul CANCAN.ro a surprins imediat inconvenientul: in jurul taliei, dar si la spate, rochia vedetei a facut numeroase incretituri inestetice, tocmai ca avea tendinta sa se ridice, din cauza ca era prea stramta. Iar fermoarul s-a dovedit si el mult prea fragil si s-a ridicat, deopotriva, oferind o imagine departe de perfcetiune. Asta, desi hainele au rolul de a ne ascunde defectele si de a ne evidentia calitatile si nicidecum invers. Din pacate, la Andreea Marin s-a intamplat intocmai pe dos, la ultimele aparitii publice.

Asa s-a prezentat Andreea Marin la un eveniment caritabil, asta vara

Asa s-a prezentat Andreea Marin la un eveniment caritabil, asta vara

 
Aceasta este tinuta ce-i vine perfect!
 

Andreea Marin s-a imbracat perfect la acest eveniment

Andreea Marin s-a imbracat perfect la acest eveniment

Posesoarea unei siluete cu forme voluptuoase, Andreea Marin ar trebui sa imbrace tinute ceva mai lejere in zona soldurilor si sa aiba mainile acoperite de la cot in sus, intrucat faptul ca nu este o impatimita a sportului a cam inceput sa se vada. Aceasta este una dintre aparitiile memorabile ale Andreei Marin, vedeta demonstrand ca poate sa arate si impecabil, atunci cand se straduieste.

Sursa: cancan.ro
A slabit spectaculos, insa silueta ei e departe de cea pe care o avea in urma cu zece ani. Andreea Marin ar putea arata fabulous daca s-ar imbraca adecvat, dar miercuri seara a bifat o noua gafa in portofoliul ei de greseli vestimentare. A dat jos 20 de kilograme, intr-un an, insa Andreea Marin da semne ca s-a mai rotunjit putin, in ultimele luni. Poate ca nu, dar tinutele pe care le imbraca in ultima vreme o dezavantajeaza teribil, chiar daca e deja o moda la nivel mondial ca femeile voluptuoase sa isi arate formele cat mai mult, probabil intr-un…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: