Home » Justitie » Accident mortal la Solești!

Accident mortal la Solești!

De Vlad OCHEANU

Sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, pe raza comunei Solești a avut loc un grav accident de circulație soldat cu moartea unei femei, în vârstă de 70 de ani.

Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului, au constat că șoferul vinovat de producerea evenimentului, Marian I., din județul Botoșani, a acroșat o bătrână din comuna Miclești. Aceasta se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul arătând că nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Polițiștii au întocmit dosar penal în acest caz, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

De Vlad OCHEANU Sâmbătă seara, în jurul orei 21.30, pe raza comunei Solești a avut loc un grav accident de circulație soldat cu moartea unei femei, în vârstă de 70 de ani. Polițiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului, au constat că șoferul vinovat de producerea evenimentului, Marian I., din județul Botoșani, a acroșat o bătrână din comuna Miclești. Aceasta se afla în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, unde a decedat. Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul arătând că nu consumase băuturi alcoolice înainte de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: