Home / Invatamant / Activități diverse și flash mod în Săptămâna Națională a Voluntariatului

Activități diverse și flash mod în Săptămâna Națională a Voluntariatului

de Roxana NĂSTASĂ

Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează, cu sprijinul voluntarilor din cadrul programului de voluntariat “Un mediu curat – o viață sănătoasă”, mai multe activități. Acestea sunt ocazionate cu ocazia Săptămânii naționale a voluntariatului, ediția a IV-a.

Voluntarii BiblioteciiAstfel, astăzi, la ora 15, la Biblioteca Județeană va avea loc o dezbatere, intitulată “Ziua păsărilor și a arborilor” și un concurs adresat elevilor din învățământul primar și gimnazial din municipiu, numit “Cântecul și frumusețea păsărilor, surse de relaxare și inspirație”.

Mâine, la ora 17, la Curtea Domnească va fi o cafenea publică, intitulată “Voluntariatul – o treaptă în carieră, unde reprezentanți ai ONG-urilor, voluntari și oameni simpli vor vorbi despre voluntariat.

Joi, la ora 18, în Centrul Civic, va fi un flash-mob, “Împreună recolorăm planeta”, la care vor lua parte voluntarii și toți doritorii.

De asemenea, tot în cadrul săptămânii naționale a voluntariatului, zilnic, în grădinițe, voluntarii vor merge să le spună povești copiilor, programul numindu-se „Tolba cu povești a voluntarilor”.

Totodată, pe holul bibliotecii județene va fi amenajat un punct de informare, prin care voluntarii vor prezenta câteva din aspectele voluntariatului în bibliotecă, îndemnând pe cei interesați să dea valoare timpului lor și să intre în rândul lor.

de Roxana NĂSTASĂ Biblioteca Județeană “Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează, cu sprijinul voluntarilor din cadrul programului de voluntariat “Un mediu curat - o viață sănătoasă”, mai multe activități. Acestea sunt ocazionate cu ocazia Săptămânii naționale a voluntariatului, ediția a IV-a. Astfel, astăzi, la ora 15, la Biblioteca Județeană va avea loc o dezbatere, intitulată “Ziua păsărilor și a arborilor” și un concurs adresat elevilor din învățământul primar și gimnazial din municipiu, numit “Cântecul și frumusețea păsărilor, surse de relaxare și inspirație”. Mâine, la ora 17, la Curtea Domnească va fi o cafenea publică, intitulată “Voluntariatul - o treaptă în carieră,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

Cinci elevi și doi profesori de la Școala ”C. Parfene”, participanți la un proiect în Finlanda

Cinci elevi din clasa a VII-a A de la ...

Eforturi ale CPRUVVF Bârlad pentru prevenirea violenței domestice

„Să exmatriculăm violența!”. Sub acest slogan, Centrul de Primire ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: