Home » Justitie » Noi probleme pentru traficanții de droguri din Moara Greci

Noi probleme pentru traficanții de droguri din Moara Greci

de Marian MOCANU

Condamnați anul trecut la închisoare pentru trafic de droguri, Dumitru Ignat, patronul unui bar din Moara Grecilor și soția sa, Daniela Voduță sunt din nou cercetați de DIICOT. De această dată, ei sunt acuzați de trafic de persoane în formă continuată. Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis vineri, 8 februarie, începerea judecății pentru cei doi.

Dumitru Ignat, patronul unui bar din Moara Grecilor și soția sa, Daniela Voduță, sunt acuzați de procurorii DIICOT de trafic de persoane în formă continuată, fiind trimiși în judecată după ce au obligat o tânără să se prostitueze în Spania.

Judecătorii Tribunalului Vaslui au finalizat etapa preliminară și au decis începerea judecății pentru cei doi.

În vara anului trecut, ei fuseseră condamnați pentru trafic de droguri, alături de un fost angajat al E.On Moldova, Mircea Mihalache, care se ocupa cu vânzarea stupefiantelor. Daniela Voduță procura droguri din Spania și le trimetea, prin serviciile de coletărie, soțului său, Dumitru Ignat. La rândul său, acesta, împreună cu Mircea Mihalache, vindeau drogurile atât în barul propriu din Moara Grecilor, cât și în alte baruri din municipiul Vaslui. Cei doi își formaseră deja o rețea de distribuție, cantitățile de droguri pe care le primeau din Spania fiind destul de mari.

La arestare, Mihalache tocmai ridicase un astfel de colet, cu patru kilograme de canabis și mai multe sute de grame de hașiș. Ignat a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 10 luni de închisoare, Mihalache la 3 ani, 1 lună și 10 zile de închisoare, ambii cu executarea pedepsei, în timp ce Daniela Voduță, cea care trimitea drogurile, a primit trei ani și jumătate cu suspendarea executarea pedepsei. În noul dosar, Dumitru Ignat și Daniela Voduță, riscă pedepse suplimentare pentru trafic de persoane.

de Marian MOCANU Condamnați anul trecut la închisoare pentru trafic de droguri, Dumitru Ignat, patronul unui bar din Moara Grecilor și soția sa, Daniela Voduță sunt din nou cercetați de DIICOT. De această dată, ei sunt acuzați de trafic de persoane în formă continuată. Judecătorii Tribunalului Vaslui au decis vineri, 8 februarie, începerea judecății pentru cei doi. Dumitru Ignat, patronul unui bar din Moara Grecilor și soția sa, Daniela Voduță, sunt acuzați de procurorii DIICOT de trafic de persoane în formă continuată, fiind trimiși în judecată după ce au obligat o tânără să se prostitueze în Spania. Judecătorii Tribunalului Vaslui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: