Home » Social » Topul carucioarelor pentru bebelusi

Topul carucioarelor pentru bebelusi

Exista atat de multe modele de carucioare pe piata incat cu siguranta iti vine greu sa alegi unul. Bineinteles, vrei ca articolul ales sa fie de calitate, sa dureze si sa ii ofere confort si siguranta micutului. Iti doresti in acelasi timp un carucior practic, util in orice circumstanta, dar si stilat si cu un design atractiv.

Daca iti este greu sa te decizi ce sa alegi, topul carucioarelor de mai jos te poate ajuta. Am creat acest top luand in considerare functiile carucioarelor, brand-ul producator si nu in ultimul rand pretul. Gasiti toate articolele pe site-ul acesta – click aici pentru categoria de carucioare bebe.

  • Caruciorul sport numarul 1 este creat de Bertoni-Lorelli, producator de top de carucioare si alte articole pentru copii. Acesta corespunde tuturor criteriilor de calitate si este un carucior foarte sigur pentru micutul tau (6 luni – 3 ani). Caruciorul are doar 5 kg, este foarte usor si practic pentru orice parinte. Dispune de centura de siguranta cu prindere in 5 puncte (cea mai sigura), manere ergonomice, copertina ajustabila si bara din fata demontabila. In plus, pe site-ul marisuca.ro gasesti caruciorul la doar 208 lei.

  • Caruciorul 2 in 1 de top este creat de firma americana Graco si se numeste Evo. Acesta este modern si foarte sigur si confortabil. Este realizat din materiale de calitate si astfel va dura pentru toata evolutia copilului. Caruciorul Graco Evo poate fi folosit ca si carucior sport sau ca si carucior cu scoica inclusa, in functie de plimbarea pe care o faceti, sau de varsta celui mic. In plus, acest carucior include si o copertina retractabila, un cos de cumparaturi, husa de ploaie, perna pentru nou nascut si alte accesorii utile. Este un super-carucior!

  • Caruciorul 3 in 1 iubit de multa lume este Cosatto Giggle. Acesta dispune de 3 module: landou, carucior sport si scoica. De asemenea, vine accesorizat cu geanta pentru parinti, cos de cumparaturi, husa pentru ploaie si alte articole utile. Cu toate acestea, ceea ce face caruciorul special este manevrabilitatea sa si designul deosebit. Cu un asemenea carucior nu vei mai avea treaba pana creste micutul.

    Acestea sunt cateva carucioare bune la care poti opta daca nu te poti decide. Producatorii sunt renumiti pentru articolele de calitate pe care le creeaza, iar parintii care le-au folosit au fost foarte multumiti.

Exista atat de multe modele de carucioare pe piata incat cu siguranta iti vine greu sa alegi unul. Bineinteles, vrei ca articolul ales sa fie de calitate, sa dureze si sa ii ofere confort si siguranta micutului. Iti doresti in acelasi timp un carucior practic, util in orice circumstanta, dar si stilat si cu un design atractiv. Daca iti este greu sa te decizi ce sa alegi, topul carucioarelor de mai jos te poate ajuta. Am creat acest top luand in considerare functiile carucioarelor, brand-ul producator si nu in ultimul rand pretul. Gasiti toate articolele pe site-ul acesta - click…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: