Home » Invatamant » Au început înscrierile pentru titularizare!

Au început înscrierile pentru titularizare!

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, s-a dat startul înscrierilor pentru examenul de titularizare. Profesorii care vor să se titularizeze pe post au șansa să se înscrie la concursul organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui, în vederea ocupării celor 155 de posturi titularizabile la unitățile de învățământ din județ. Perioada de înscriere este până pe 19 mai, dosarele  putând fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui. Examenul va fi format dintr-o probă practică sau inspecție specială la clasă și dintr-un examen scris.

Profesorii care vor să susțină vara aceasta examenul de titlurizare trebuie să depună, în perioada 11-19 mai, cererile de înscriere la inspectoratul școlar. În prezent, la nivelul județului sunt 155 de posturi titularizabile, totalul posturilor neocupate fiind de 2.067.
„Astăzi (n.r. ieri) au început înscrierile la examenul de titularizare. Posturi titularizabile, pe perioadă nedeterminată, în județ sunt 155 și posturi pe perioadă determinată sunt în total 2.067. Acum suntem la etapa în care cei care doresc depun dosare, lucru pe care îl pot face până pe 19 mai”, ne-a declarat Dorina Nemțanu, inspector de personal la ISJ Vaslui.
Pe data de 26 mai 2015 se vor afișa listele candidaților înscriși și a graficului privind susținerea probelor practice/orale și a inspecțiilor speciale la clasă. Inspecțiile speciale la clasă sau probele practice/orale sunt programate pentru perioada 27 mai – 26 iunie, iar examenul scris de Titularizare va avea loc pe 15 iulie 2015.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, s-a dat startul înscrierilor pentru examenul de titularizare. Profesorii care vor să se titularizeze pe post au șansa să se înscrie la concursul organizat de Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui, în vederea ocupării celor 155 de posturi titularizabile la unitățile de învățământ din județ. Perioada de înscriere este până pe 19 mai, dosarele  putând fi depuse la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui. Examenul va fi format dintr-o probă practică sau inspecție specială la clasă și dintr-un examen scris. Profesorii care vor să susțină vara aceasta examenul de titlurizare trebuie să depună, în perioada 11-19 mai,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: