Home » Politic » Cu Dan Diaconescu la butonieră – PPDD-iștii bârlădeni se pregătesc să-și aleagă liderii

Cu Dan Diaconescu la butonieră – PPDD-iștii bârlădeni se pregătesc să-și aleagă liderii

de Simona MIHĂILĂ

Dan Diaconescu are sprijin de nădejde la Bârlad. Puși în situația de a alege, la fel ca toți colegii din țară, dacă sunt, sau nu, de acord ca titulatura partidului să includă, în continuare, inițialele numelui fondatorului, pepedediștii bârlădeni au răspuns afirmativ, fără ezitare.

Ei și-au făcut publică poziția în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată, ieri la sediul organizației locale. „Noi nu ne dezicem de Dan Diaconescu. Nu putem să-i întoarcem spatele, deoarece cu toții am ajuns unde suntem datorita lui. Noi ne-am dus la el, nu el a venit la noi”, a motivat decizia partidului Tiberius Nechita, prim-vicepreședintele organizației județene a PPDD.
Pepedediștii consideră că dosarul omului de televiziune este unul politic și că pedeapsa de cinci ani de închisoare pe care a primit-o acesta este una nemeritată, atâta timp cât a fost atribuită fără a exista – spun ei – probe și martori. În opinia membrilor PPDD, Dan Diaconescu a ajuns după gratii din cauză că a vorbit mult și împotriva cui nu trebuia.
Odată lămurită problema titulaturii partidului, pepedediștii au trecut la chestiuni organizatorice: alegeri la toate organizațiile locale din județ, conduse, actualmente, de interimari.
La Bârlad, acestea se vor desfășura pe 30 mai. Deocamdată, conducerea organizației preferă să păstreze discreția în privița celor care și-ar dori să ocupe funcția de președinte, precizând doar că sunt trei persoane care și-au anunțat intenția.

de Simona MIHĂILĂ Dan Diaconescu are sprijin de nădejde la Bârlad. Puși în situația de a alege, la fel ca toți colegii din țară, dacă sunt, sau nu, de acord ca titulatura partidului să includă, în continuare, inițialele numelui fondatorului, pepedediștii bârlădeni au răspuns afirmativ, fără ezitare. Ei și-au făcut publică poziția în cadrul unei conferințe de presă, desfășurată, ieri la sediul organizației locale. „Noi nu ne dezicem de Dan Diaconescu. Nu putem să-i întoarcem spatele, deoarece cu toții am ajuns unde suntem datorita lui. Noi ne-am dus la el, nu el a venit la noi", a motivat decizia partidului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Alooo Nechita ce alegeri tot baigui acolo?Mai sunteti in viata sau precum Elodia bantuiti sticla si hartia?Ati ramas max 50 de sustinatori ai caracaleanului cu dintii strimbi si dupa ce i-ai vindut si pe aia pesedeuli incerci sa prostesti pe fata barladenii sa va mai creada?PPDD=PSD.

%d blogeri au apreciat: