Home » Sanatate » Cardul de sănătate, împărțit „la mișto”

Cardul de sănătate, împărțit „la mișto”

de Roxana NĂSTASĂ

Aproximativ 30 de vasluieni figurează la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui că au primit acasă cardurile de sănătate, deși în realitate acest lucru nu s-a întâmplat, documentul nefiindu-le remis. Ba mai mult, conform directorului instituției, Simona Polak, în borderouri sunt semnături și serii de buletine, însă sunt diferite cu cele ale posesorilor de carduri.

În acest sens, cei de la CJAS Vaslui vor avea o întâlnire cu reprezentanții Poștei pentru a lua măsuri în acest sens, mai ales că plata pentru distribuirea acestor carduri nedistribuite a fost făcută.
„Sunt multe persoane care și-au pierdut cardurile, multe persoane care vin de la țară să le caute, însă nu este aglomerat la noi. Avem însă multe cazuri, aproximativ 30, în care trebuie să luăm măsuri. Trebuie să ne întâlnim cu reprezentanții Poștei la finalul săptămânii să vedem ce este de făcut pentru că aceste persoane figurează că au primit cardurile și nu le-au primit. Avem borderourile cu semnăturile și seria de pe buletin, însă sunt diferite de cele ale posesorilor. Trebuie să vedem ce este de făcut, mai ale că plata pentru distribuirea acestora a fost făcută”, ne-a declarat Simona Polak, directorul CJAS Vaslui.
Până se va remedia situația, pentru cei fără carduri, CJAS eliberează adeverințe.

de Roxana NĂSTASĂ Aproximativ 30 de vasluieni figurează la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Vaslui că au primit acasă cardurile de sănătate, deși în realitate acest lucru nu s-a întâmplat, documentul nefiindu-le remis. Ba mai mult, conform directorului instituției, Simona Polak, în borderouri sunt semnături și serii de buletine, însă sunt diferite cu cele ale posesorilor de carduri. În acest sens, cei de la CJAS Vaslui vor avea o întâlnire cu reprezentanții Poștei pentru a lua măsuri în acest sens, mai ales că plata pentru distribuirea acestor carduri nedistribuite a fost făcută. „Sunt multe persoane care și-au pierdut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: