Home » Invatamant » Terenurile de sport din Bârlad, asfaltate

Terenurile de sport din Bârlad, asfaltate

În vara aceasta, vor debuta lucrările de refacere a terenurilor de sport din curtea școlilor bârlădene. Primăria Bârlad va organiza o licitație pentru desemnarea unei firme care să efectueze aceste lucrări întrucât, spre deosebire de anii din urmă, autoritățile nu vor mai apela la serviciile SC RAISER Bârlad (firma Consiliului Local). Motivul este că aceasta nu dispune de dotările necesare derulării unor asemenea lucrări, pe care edilii, loviți în cele din urmă de gânduri înțelepte, le vor de calitate și de durată.

„Din 2008 ne-am propus asfaltarea curților școlilor, însă s-a tot amânat din lipsă de fonduri. Refacerea terenurilor va fi un proces de durată care nu se va finaliza anul acesta. În mod sigur, până la finalul verii vor fi asfaltate terenurile a patru școli”, a declarat primarul interimar Marin Bunea.

Prima unitate școlară care va intra în următorul an de învățământ cu un teren de sport nou-nouț este Școala „Stroe S. Belloescu” (Școala nr. 10). Pentru copiii care învață aici va fi, cu siguranță, o încântare, întrucât ei își desfășoară orele de educație fizică pe un teren de pământ, exact cum era în 1977, când școala a fost dată în folosință.

Urmează curțile a încă patru școli, dar nu a fost luată, încă, o decizie în privința acestora. (S.M.)

În vara aceasta, vor debuta lucrările de refacere a terenurilor de sport din curtea școlilor bârlădene. Primăria Bârlad va organiza o licitație pentru desemnarea unei firme care să efectueze aceste lucrări întrucât, spre deosebire de anii din urmă, autoritățile nu vor mai apela la serviciile SC RAISER Bârlad (firma Consiliului Local). Motivul este că aceasta nu dispune de dotările necesare derulării unor asemenea lucrări, pe care edilii, loviți în cele din urmă de gânduri înțelepte, le vor de calitate și de durată. "Din 2008 ne-am propus asfaltarea curților școlilor, însă s-a tot amânat din lipsă de fonduri. Refacerea terenurilor va…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)

About Simona Vasile