Home » Social » Vasluiul sub lupă- Ce-are mărarul cu parcarea? Păi are!

Vasluiul sub lupă- Ce-are mărarul cu parcarea? Păi are!

de Vlad OCHEANU

Situație clasică: una bucată indicator care interzice oprirea și mai multe mașini trase chiar sub mândrețe de semn. Posibile scenarii de conduită ale șoferilor prinși în ofsaid:

1. „Un minut stau, șefu’. Iau o legătură de mărar și gata!”

2. „Da eu unde ambreiaju’ schimbătorului meu să parchez?”

Pe aceștia din urmă îi informăm că „treaba aia cu beculețe” de deasupra pieței nu e heliport, ci parcare cu plată. Suntem convinși că din toate milioanele alea pe care le au, de „moare dușmanii lor”, pot găsi și de-o parcare. Că doar îs valoroși! Cât despre primii, cei care ar fi intrat cu mașina direct în piață dacă era posibil, ce poți să spui? Poate știu că e parcare, dar nu vor să plătească, deși nu costă mai mult decât o legătură de mărar. Hai, mă, pe bune?!

de Vlad OCHEANU Situație clasică: una bucată indicator care interzice oprirea și mai multe mașini trase chiar sub mândrețe de semn. Posibile scenarii de conduită ale șoferilor prinși în ofsaid: 1. „Un minut stau, șefu'. Iau o legătură de mărar și gata!” 2. „Da eu unde ambreiaju' schimbătorului meu să parchez?” Pe aceștia din urmă îi informăm că „treaba aia cu beculețe” de deasupra pieței nu e heliport, ci parcare cu plată. Suntem convinși că din toate milioanele alea pe care le au, de „moare dușmanii lor”, pot găsi și de-o parcare. Că doar îs valoroși! Cât despre primii, cei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: