Home » Monden » Dublă petrecere pentru nașa Andra

Dublă petrecere pentru nașa Andra

Micuța Rosa Alexandra, cea de-a doua fetiță a lui Pepe și a Ralucăi Pascu, va fi creștinată pe data de 30 august, de Sf. Alexandru, când nașa Andra își sărbătorește onomastica.

Ca majoritatea evenimentelor importante din viața lui Pepe și a Ralucăi Pascu (s-au cununat civil de ziua Ralucăi, au făcut nunta de ziua lui Pepe), și botezul celei de-a doua fetițe a cuplului, Rosa Alexandra, va avea loc într-o zi specială. Artistul a decis să-și creștineze copila pe 30 august, exact de onomastica nașei Andra. “O vom boteza pe Rosa exact de Sf. Alexandru, atunci când este și ziua ei de nume, dar și a nașei. Până atunci, va naște și Andra, deci totul o să fie OK. Încă nu ne-am decis asupra localului unde va avea loc petrecerea, dar mai este timp”, a declarat Pepe pentru Libertatea. Rosa, care a văzut lumina zilei chiar de Florii, va avea în ziua botezului aproximativ cinci luni, iar nașa ei, Andra, care va deveni mamă pentru a doua oară în luna iulie, va avea timp să se refacă după naștere. Andra și Cătălin Măruță sunt, totodată, și nașii de căsătorie ai lui Pepe și ai Ralucăi, și tot ei au botezat- o și pe Maria, prima fată a cuplului.

«Rosa este foarte cuminte»

Mândru de cele două fete ale sale, Maria (2 ani și 9 luni) și Rosa (șase săptămâni), Pepe a dezvăluit că este un tătic fericit. În ceea ce privește “complicațiile”: “Rosa plânge puțin. Cu Maria a fost puțin mai greu decât acum”.

Micuța Rosa Alexandra, cea de-a doua fetiță a lui Pepe și a Ralucăi Pascu, va fi creștinată pe data de 30 august, de Sf. Alexandru, când nașa Andra își sărbătorește onomastica. Ca majoritatea evenimentelor importante din viața lui Pepe și a Ralucăi Pascu (s-au cununat civil de ziua Ralucăi, au făcut nunta de ziua lui Pepe), și botezul celei de-a doua fetițe a cuplului, Rosa Alexandra, va avea loc într-o zi specială. Artistul a decis să-și creștineze copila pe 30 august, exact de onomastica nașei Andra. “O vom boteza pe Rosa exact de Sf. Alexandru, atunci când este și ziua…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: