Home » Sport » Micii luptători bârlădeni, din nou pe podium!

Micii luptători bârlădeni, din nou pe podium!

de Răzvan CĂLIN

Sportivii de la două cluburi din Bârlad – Myagi Dojo și Wazary Dojo – au avut evoluții desoebite la Campionatul Național de Kempo.

Recent, sportivii a două din cele mai reprezentative cluburi de arte marțiale din Bârlad – Myagi Dojo și Wazary Dojo – au avut din nou o evoluție de excepție la o importantă competiție de profil. Este vorba despre Campionatul Național de Kempo la Submission și Knockdown, organizat de Federația Română de Kempo pe 10 mai, la Centrul Sportiv „Apollo” din București. Competiția s-a bucurat de participarea a peste 250 de sportivi la categoria Submission și alți 150 la Knockdown, provenind de la 25 de cluburi din țară.

Myagi Dojo Bârlad a participat cu 18 sportivi înscriși la Submission și doi luptători la Knockdown. La final, au reușit performanța de a căștiga nu mai puțin de 18 medalii, din care cinci sunt de aur, nouă de argint și patru de bronz.

„A fost un concurs extrem de greu pentru că au fost luptători extrem de bine pregătiți și valoroși. Însă, noi, având mai mulți copii la fel de talentați și înscriși la aceeași categorie, am reușit să ne evidențiem și, în cele din urmă, lupta pentru podium s-a dat între sportivii noștri. Asta dovedește că facem performanță și că sportivii noștri sunt foarte bine pregătiți. Vreau să-i felicit pe toți pentru sacrificiul și determinarea lor și, de asemeni, vreau să le mulțumesc și părinților pentru susținere”, ne-a declarat sensei Gabriel Manta, președintele Myagi Dojo.

La rândul lor, cei de la Wazary Dojo au participat cu patru sportivi înscriși la ambele probe (patru la Submission și trei la Knockdown). Palmaresul lor la această competiție a numărat patru medalii de aur și două de argint.

„Mă bucur că am reușit să obținem patru titluri de campion național, dar cel mai important lucru este faptul că sportivii noștri au reușit să demonstreze că rezultatul de anul trecut nu a fost o întâmplare. Sunt mândru de ei și îi felicit ăi, bineînțeles, le mulmuesc și părinților pentru tot sprijinul acordat”, ne-a declarat sensei Alexandru Rotaru, președintele Wazary Dojo.

de Răzvan CĂLIN Sportivii de la două cluburi din Bârlad - Myagi Dojo și Wazary Dojo - au avut evoluții desoebite la Campionatul Național de Kempo. Recent, sportivii a două din cele mai reprezentative cluburi de arte marțiale din Bârlad - Myagi Dojo și Wazary Dojo - au avut din nou o evoluție de excepție la o importantă competiție de profil. Este vorba despre Campionatul Național de Kempo la Submission și Knockdown, organizat de Federația Română de Kempo pe 10 mai, la Centrul Sportiv „Apollo” din București. Competiția s-a bucurat de participarea a peste 250 de sportivi la categoria Submission…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: