Home » Justitie » Accident rutier în centrul Bârladului!

Accident rutier în centrul Bârladului!

de  Răzvan CĂLIN

Un Matiz și un taxi s-au ciocnit în centrul orașului, însă accidentul nu s-a soldat cu victime.

Accidentul s-a petrecut joi, 14 mai, în jurul orei 17.30, pe principala arteră a orașului, Bulevardul Republicii, în intersecția cu strada Constantin Hamangiu. Un autoturism marca Matiz, la volanul căruia se afla o tânără din Bârlad, circula din direcția Centrul Civic către zona Stadion.

”Din primele cercetări ale polițiștilor bârlădeni a reieșit că în momentul în care conducătoarea auto a vrut să vireze la stânga, pentru a intra pe strada Constantin Hamangiu, nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism taxi care circula din sens opus. În consecință, cele două mașini au intrat în coliziune, suferind avarii destul de serioase”, ne-a declarat agentul principal Alina Tonică, responsabil mass-media în cadrul IPJ Vaslui.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime sau, cel puțin, nu au suferit decât câteva zgârieturi. Totuși, în urma impactului, o femeie în vârstă de 70 de ani care era pasageră în taxi, a fost transportată la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din cauză că a suferit un atac de panică. De asemeni, un bărbat în vârstă de 30 de ani – chiar soțul tinerei ce conducea Matizul – care se afla și el în mașină, a fost și el transportat la spitalul bârlădean pentru investigații, deși nu a suferit răni serioase. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

de  Răzvan CĂLIN Un Matiz și un taxi s-au ciocnit în centrul orașului, însă accidentul nu s-a soldat cu victime. Accidentul s-a petrecut joi, 14 mai, în jurul orei 17.30, pe principala arteră a orașului, Bulevardul Republicii, în intersecția cu strada Constantin Hamangiu. Un autoturism marca Matiz, la volanul căruia se afla o tânără din Bârlad, circula din direcția Centrul Civic către zona Stadion. ”Din primele cercetări ale polițiștilor bârlădeni a reieșit că în momentul în care conducătoarea auto a vrut să vireze la stânga, pentru a intra pe strada Constantin Hamangiu, nu a acordat prioritate de dreapta unui autoturism…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: