Home / Social / Vasluiul sub lupă – Doamnaaa, v-ați uitat gunoiul!

Vasluiul sub lupă – Doamnaaa, v-ați uitat gunoiul!

de Vlad OCHEANU

 Că există șoferi care au devenit atât de comozi încât ar urca cu mașina până în casă, e lucru demult demonstrat. Șoferii de această factură fac tot posibilul să scurteze cât mai mult mersul pe jos. Iar dacă ducerea gunoiului la ghena din spatele blocului înseamnă câțiva pași mai puțin decât lăsarea lui la un coș de gunoi stradal, atunci coș stradal să fie!

Așa a procedat, deunăzi, o damă bine. A coborât din mașină, și-a lăsat gunoiul lângă un coș și și-a văzut de treabă.

Aloooo, doamna! Mersul pe jos face piciorul într-un fel, iar aruncarea gunoiului de-aiurea face obrazul în alt fel, să știți!

de Vlad OCHEANU  Că există șoferi care au devenit atât de comozi încât ar urca cu mașina până în casă, e lucru demult demonstrat. Șoferii de această factură fac tot posibilul să scurteze cât mai mult mersul pe jos. Iar dacă ducerea gunoiului la ghena din spatele blocului înseamnă câțiva pași mai puțin decât lăsarea lui la un coș de gunoi stradal, atunci coș stradal să fie! Așa a procedat, deunăzi, o damă bine. A coborât din mașină, și-a lăsat gunoiul lângă un coș și și-a văzut de treabă. Aloooo, doamna! Mersul pe jos face piciorul într-un fel, iar aruncarea…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: