Home » Justitie » Bate vântul schimbării la Parchetului Bârlad!

Bate vântul schimbării la Parchetului Bârlad!

de Răzvan CĂLIN

Luna viitoare se va organiza concurs pentru ocuparea postului de prim-procuror, mandatul actualului șef – Wili Mircea Brojban – fiind pe final.

În scurt timp, la nivelul conducerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad vor fi operate schimbări importante pentru că mandatul actualului prim-procuror – Wili Mircea Brojban – a intrat pe ultima sută de metri. De fapt, mandatul acestuia a expirat încă de la începutul anului trecut (30 ianuarie 2014), însă a fost păstrat în această funcție până în prezent grație unei delegații emisă de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM).

”Conform prevederilor legale în vigoare, după cele două mandate de prim-procuror pe care le-am îndeplinit până acum, nu mai am dreptul să mă înscriu în cursă pentru un al treilea. Însă, voi rămâne în continuare să activez în magistratură”, ne-a declarat prim-procurorul Brojban.

Postul de șef al Parchetului Bârlad a fost vacantat și scos la concurs de către CSM, concursul urmând a se desfășura la București până pe 24 iunie. După această dată, se va afla care este noul șef al Parchetului Bârlad. Până în momentul de față, singurul candidat pentru șefia parchetului bârlădean este procurorul Alina Mihaela Tinică, cea care ocupă actualmente funcția de adjunct al acestei instituții.

de Răzvan CĂLIN Luna viitoare se va organiza concurs pentru ocuparea postului de prim-procuror, mandatul actualului șef - Wili Mircea Brojban - fiind pe final. În scurt timp, la nivelul conducerii Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad vor fi operate schimbări importante pentru că mandatul actualului prim-procuror - Wili Mircea Brojban - a intrat pe ultima sută de metri. De fapt, mandatul acestuia a expirat încă de la începutul anului trecut (30 ianuarie 2014), însă a fost păstrat în această funcție până în prezent grație unei delegații emisă de Consiliul Superior al Magistraturii (CSM). ”Conform prevederilor legale în vigoare, după…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin