Home » Monden » Viziru, ajutat de producători să-l elimine pe Iftimoaie? Ce lucruri incredibile sunt în stare să facă vedetele pentru 50.000 de euro

Viziru, ajutat de producători să-l elimine pe Iftimoaie? Ce lucruri incredibile sunt în stare să facă vedetele pentru 50.000 de euro

Alianțe, certuri, scandaluri și prietenii. Cele mai multe false. Totul pentru un premiu de 50.000 de euro, pus la bătaie pentru câștigătorul reality-show-ului ”Ferma Vedetelor” de la Pro TV.
Așa cum Click! v-a anunțat zilele trecute, în finala emisiunii au ajuns Augustin Viziru, George Vintilă, Vica Blochina și Dan Helciug, iar preferatul publicului, Ionuț Iftimoaie, a fost eliminat. ”Gurile rele” spun că mutarea strategică de a-l scoate pe Ionuț din joc i-a aparținut lui Viziru.
Emisiunea ”Ferma Vedetelor” a prins foarte bine la public. Seară de seară, peste un milion de români se uită cum starurile autohtone au lăsat viața de lux de acasă și trăiesc în condiții modeste la o fermă de lângă București. Bineînțeles, ”chinul” îndurat are și un preț: 50.000 de euro, bani pe care îi va încasa învingătorul. Emisiunea este ”în pauză” până la finalul lunii, când se va relua pentru ultimele episoade. Până atunci, fanii ”Fermei Vedetelor” au de urmărit cum, rând pe rând, concurenții sunt eliminați și se stabilesc finaliștii. Click! vă dezvăluie ceea ce nu ați văzut încă la tv: cine iese la ultimele dueluri. Dar și ce nu veți vedea vreodată: cum s-au făcut strategiile pentru finală. Mâine, confruntarea dintre Gina Pistol și Cristina Cioran se va termina în favoarea Cristinei. Dar ea nu se bucura prea mult de această victorie, pentru că sâmbătă viitoare, la ultimul duel, ea va fi eliminată de prietena ei, Vica Blochina. Gina îl va pune fermier-șef pe Augustin Viziru. Apoi, după duelul de săptămâna viitoare nu va mai exista fiermier-șef.În plus, timp de trei zile, toți concurenții care au trecut pragul “Fermei” revin ”la locul faptei”, pentru a-i vota pe cei patru care se luptă pentru marele premiu. Din cinci rămași ”în joc” (Iftimoaie, Vintilă, Blochina, Helciug și Viziru), unul trebuie ”să dispară”. Concurenții au votat și l-au dat afară pe Iftimoaie, tocmai omul pe care publicul și fanii de pe paginile de socializare îl vedeau câștigător. În culise, se spune că cel care ar fi convins vedetele să-l saboteze pe fostul luptător K1 este tocmai prietenul și aliatul lui din Fermă, Augustin Viziru.Tot pe ”la colțuri” se spune că Augustin Viziru n-ar fi făcut strategiile la “Fermă” de unul singur, ci ar fi fost susținut de Emilia Voicu, una dintre producătoarele emisiunii. Ajutorul primit n-ar fi întâmplător, pentru că, cei din Pro TV vorbesc despre faptul că Augustin și Emilia ar avea o relație mai mult decât amicală. Pe lângă șușotelile de pe platourile de filmare, bârfele au fost întărite și de faptul că ei au mers împreună la mare, într-unul din weekend-urile trecute.

Ei se vor lupta în finala care se va transmite în direct

Cei patru protagoniști, George Vintilă, Vica Blochina, Dan Helciug și Augustin Viziru, vor intra în luptă, la sfârșitul lunii mai, pentru premiul de 50.000 de euro într-o emisiune-maraton, în care se vor desfășura, practic, trei dueluri. Vor avea loc confruntările din semifinale, iar învingătorii se vor întrece apoi în marea finală. Nu publicul va decide cine este cel mai tare fermier, ci probele stabilite de producători.

Ionuț, la un pas să-l bată pe Helciug

Vedetele au intrat în război deschis la “Ferma vedetelor”! Dan Helciug și Ionuț Iftimoaie au o serie de comentarii foarte acide unul la adresa celuilalt, care au culminat în emisiunea de miercuri. Cel care este cel mai pornit împotriva artistului este nimeni altul decât Ionuț Iftimoaie, care îi reproșează lui Helciug că se dă în lături de la muncă. Fermierul-șef al săptămânii l-a făcut pe Helciug “nesimțit iresponsabil”, după ce i-a dat o sarcină pe care acesta nu a dus-o la capăt. Luptătorul s-a enervat atât de tare că a fost la un pas să-l lovească pe “greieraș”.

Alianțe, certuri, scandaluri și prietenii. Cele mai multe false. Totul pentru un premiu de 50.000 de euro, pus la bătaie pentru câștigătorul reality-show-ului ”Ferma Vedetelor” de la Pro TV. Așa cum Click! v-a anunțat zilele trecute, în finala emisiunii au ajuns Augustin Viziru, George Vintilă, Vica Blochina și Dan Helciug, iar preferatul publicului, Ionuț Iftimoaie, a fost eliminat. ”Gurile rele” spun că mutarea strategică de a-l scoate pe Ionuț din joc i-a aparținut lui Viziru. Emisiunea ”Ferma Vedetelor” a prins foarte bine la public. Seară de seară, peste un milion de români se uită cum starurile autohtone au lăsat viața…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile