Home » Monden » Elena Udrea s-a «reparat» complet într-o săptămână de libertate! Acum arată iar ca în vremurile bune

Elena Udrea s-a «reparat» complet într-o săptămână de libertate! Acum arată iar ca în vremurile bune

Ridurile, cearcănele și părul dezordonat dobândite în închisoare au devenit o amintire pentru Elena Udrea. Elegantă și aranjată, blonda a fost, vineri (15 mai), la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde judecătorii au analizat măsura arestului la domiciliu.

„Elena Udrea s-a întors!” Păr vopsit și coafat, machiaj aproape perfect, manichiură roz-fosforescent, rochie decoltată și mulată, pantofi cu tocuri înalte. O imagine complet diferită față de cea pe care a afișat-o, în 7 mai, când a ieșit pe poarta Penitenciarului Târgșor.

După 72 de zile de încarcerare, Elena Udrea (41 de ani) era total schimbată: părul ondulat și dezordonat, riduri adânci pe față, cearcăne sub ochi și 5 kilograme în plus. Vineri, însă, când s-a prezentat la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde magistrații au analizat măsurile preventive impuse în dosarul „Gala Bute”, blonda a închis toate gurile rele, care au criticat-o. Judecătorii au stabilit ca Udrea să rămână în arest la domiciliu. Ea a declarat, la ieșirea din sediul ÎCCJ, că, de când a fost plasată în arest la domiciliu, nu face altceva decât să citească și să scrie.

„Am un dosar de 81 de volume și, în arest, mă întâlneam cu avocatul într-o cușcă. Actele pe care avea să mi le comunice le introducea printr-o fantă de un milimetru. Mi-ar fi trebuit, probabil, luni de zile să ajung să pot studia dosarul în care sunt acuzată. Pe de o parte, este acest avantaj uriaș de acasă, ca să te aperi mult mai bine și, pe de altă parte, cred că e normalitatea în ceea ce privește cercetarea penală a unei persoane. Normalitatea este ca aceste proceduri să se întâmple cu inculpat în stare de libertate”, a spus Udrea.

Fostul ministru al dezvoltării este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu organizarea evenimentului Gala Bute și de luare de mită în legătură cu finanțarea de către același minister a mai multor contracte.

Sursa; click.ro

Ridurile, cearcănele și părul dezordonat dobândite în închisoare au devenit o amintire pentru Elena Udrea. Elegantă și aranjată, blonda a fost, vineri (15 mai), la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde judecătorii au analizat măsura arestului la domiciliu. „Elena Udrea s-a întors!” Păr vopsit și coafat, machiaj aproape perfect, manichiură roz-fosforescent, rochie decoltată și mulată, pantofi cu tocuri înalte. O imagine complet diferită față de cea pe care a afișat-o, în 7 mai, când a ieșit pe poarta Penitenciarului Târgșor. După 72 de zile de încarcerare, Elena Udrea (41 de ani) era total schimbată: părul ondulat și dezordonat, riduri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: