Home / Social / A murit strivit de un tub de beton

A murit strivit de un tub de beton

de Marian MOCANU

Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, a murit strivit de un tub de beton ce urma a fi folosit la reabilitarea unui drum din comună.

Iulian Vlase lucra ca zilier la o firmă gălățeană ce reabilita un drum comunal. Acesta a încercat să deschidă un oblon al trailerului ce tocmai sosise cu materiale de construcții necesare reabilitării drumului din satul Plotonești. Fie din neatenție, fie poate pentru faptul că tuburile din beton cu diametrul de 800 mm și o lungime de 5 metri nu erau asigurate corespunzător, unul dintre acestea a căzut peste muncitor. În ciuda intervențieie celorlalți lucrători și a ambulanțierilor sosiți la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru Iulian Vlase, acesta decedând în urma loviturii.

La fața locului au sosit o echipă complexă formată din polițiști criminaliști și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Vaslui care au deschis o anchetă pentru elucidarea cauzelor producerii accidentului.

de Marian MOCANU Un tânăr în vârstă de 35 de ani, din localitatea Grumezoaia, comuna Dimitrie Cantemir, a murit strivit de un tub de beton ce urma a fi folosit la reabilitarea unui drum din comună. Iulian Vlase lucra ca zilier la o firmă gălățeană ce reabilita un drum comunal. Acesta a încercat să deschidă un oblon al trailerului ce tocmai sosise cu materiale de construcții necesare reabilitării drumului din satul Plotonești. Fie din neatenție, fie poate pentru faptul că tuburile din beton cu diametrul de 800 mm și o lungime de 5 metri nu erau asigurate corespunzător, unul dintre…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Județul Vaslui nu va scăpa de blestemul sărăciei nici în următorii trei ani

de Dănuț CIOBANU  Vasluiul va ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

CJ Vaslui va continua modernizarea semnalizării rutiere de pe drumurile județene

Consiliul Județean (CJ) Vaslui continuă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: