Home » Social » Acana Light si catelul tau slabeste natural (P)

Acana Light si catelul tau slabeste natural (P)

Un catel nu ar trebui sa fie supraponderal. Pe langa problemele de sanatate care vin odata cu cresterea in greutate, sa nu mai mentionam si faptul ca este impotriva naturii unui catel sa nu fie activ. De aceea trebuie sa iti hranesti catelul cu un tip de hrana special creata pentru greutatea sa. Daca ai un catel care are cateva kilograme in plus atunci este recomandat sa ii cumperi hranaHYPERLINK „http://pentruanimale.ro/hrana-uscata-caini/acana-classics-light-fit-13-kg.html” Acana Light

Motivul pentru care trebuie sa iti hranesti catelul cu o hrana speciala precum Acana Light, in cazul in care acesta este supraponderal, este pentru ca acest tip de hrana ii va oferi aportul optim de vitamine. Acana Light nu contine atatea grasimi, iar vitaminele ii vor da un plus de energie pentru a se juca, a alerga si a se simti mai bine. Dupa o cura cu aceasta hrana, catelul va ajunge la greutatea optima pentru rasa si talia sa si nu va avea probleme de sanatate.

Este adevarat, cateii, si cam toate animalele de companie, sunt mult mai draguti atunci cand sunt mai plinuti dar nu trebuie sa uitam si de problemele de sanatatea care vin impreuna cu acele kilograme in plus. Pe langa problemele arteriale care pot aparea cand un animal creste in greutate, acesta poate suferi si de secretii de sebum in exces. Aceste probleme se pot trata dar este mai bine sa fie prevenite. Cu hrana premium Acana Light il poti ajuta pe catelul tau sa slabeasca in mod natural. Acesta va face mai multa miscare si va slabi intr-un mod sanatos. In plus, Acana Light mai contine si un complex de vitamine si minerale care sa ii ofere catelului o sustinere pe perioada in care acesta pierde din kilograme.

Cumpara-i si tu catelului tau hrana premium Acana Light de la pentruanimale.ro daca vezi ca a inceput sa creasca in greutate. Alege sanatatea inainte de toate pentru ca aceasta este la fel de importanta pentru animalele de companie cat e si pentru stapani.

.

 

Un catel nu ar trebui sa fie supraponderal. Pe langa problemele de sanatate care vin odata cu cresterea in greutate, sa nu mai mentionam si faptul ca este impotriva naturii unui catel sa nu fie activ. De aceea trebuie sa iti hranesti catelul cu un tip de hrana special creata pentru greutatea sa. Daca ai un catel care are cateva kilograme in plus atunci este recomandat sa ii cumperi hranaHYPERLINK "http://pentruanimale.ro/hrana-uscata-caini/acana-classics-light-fit-13-kg.html" Acana Light Motivul pentru care trebuie sa iti hranesti catelul cu o hrana speciala precum Acana Light, in cazul in care acesta este supraponderal, este pentru ca acest tip…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: