Home » Monden » De câte ori e normal să facem sex într-o săptămână

De câte ori e normal să facem sex într-o săptămână

Un studiu publicat de „Wall Street Journal“ a răspuns la aceste întrebări, sexologii afirmând că sexul are efecte emoționale destul de puternice, mai ales pentru bărbați. Mai mult de atât, psihologii de la Universitatea Harvard spun că abstinența îi face pe bărbați să-și reprime instinctele emoționale primare.

Studiu a scos la iveală faptul că 32% dintre respondenți au spus că fac sex de cel puțin două ori pe săptămână, în timp ce 47% dintre persoanele intervievate au afirmat că au cel puțin 5 contacte sexuale pe lună.

Un alt studiu, în care au fost urmărite timp de mai multe luni 44 de cupluri, a arătat că persoanele care fac sex mai des se și implică emoțional mai mult într-o relație.

Sursa: realitatea.net

Un studiu publicat de „Wall Street Journal“ a răspuns la aceste întrebări, sexologii afirmând că sexul are efecte emoționale destul de puternice, mai ales pentru bărbați. Mai mult de atât, psihologii de la Universitatea Harvard spun că abstinența îi face pe bărbați să-și reprime instinctele emoționale primare. Studiu a scos la iveală faptul că 32% dintre respondenți au spus că fac sex de cel puțin două ori pe săptămână, în timp ce 47% dintre persoanele intervievate au afirmat că au cel puțin 5 contacte sexuale pe lună. Un alt studiu, în care au fost urmărite timp de mai multe luni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: