Home / Monden / Face yoga goală pușcă! Cât de flexibilă este

Face yoga goală pușcă! Cât de flexibilă este

Petter Hegre, pasionat de fotografia erotică, este unul dintre cei mai controversați artiști în domeniul său. Acesta a fotografiat trupurile dezbrăcate a sute de femei, iar acum a venit timpul să facă publice fotografii cu nudul soției sale.
dezbracata_yoga1Acesta și-a fotografiat modelul preferat, soția lui, într-o serie de poziții de yoga perfect executate. Luba Shumeyko și-a arătat trupul dezbrăcat în pozițiile de yoga foarte bine executate, în timp ce soțul ei o imortaliza și se asigura că postura ei este una corectă, potrivit elle.com. După ce au fost publicate pe site-ul lui Peter și al soției sale, pozele au făcut înconjurul lumii pe internet. Luba a simțit nevoia să explice faptul că a început să facă yoga acum 10 ani, iar acum încă mai face aceste exerciții de trei ori pe săptămână. În plus, internauții răutăcioși au comentat la adresa sânilor ei, spunând că sunt falși, însă Luba a negat această informație.

Despre ședința foto, femeia a povestit că s-a machiat foarte puțin, și-a strâns părul în coadă și s-a dat cu ulei de bebeluși, deoarece face trupul să arate foarte bine în fotografii.

Sursa: click.ro

Petter Hegre, pasionat de fotografia erotică, este unul dintre cei mai controversați artiști în domeniul său. Acesta a fotografiat trupurile dezbrăcate a sute de femei, iar acum a venit timpul să facă publice fotografii cu nudul soției sale. Acesta și-a fotografiat modelul preferat, soția lui, într-o serie de poziții de yoga perfect executate. Luba Shumeyko și-a arătat trupul dezbrăcat în pozițiile de yoga foarte bine executate, în timp ce soțul ei o imortaliza și se asigura că postura ei este una corectă, potrivit elle.com. După ce au fost publicate pe site-ul lui Peter și al soției sale, pozele au făcut…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

5 discuții despre sex pe care trebuie să le ai cu partenerul tău

Discuțiile despre sex pot fi stânjenitoare în adolescență, dar ...

Cum petrec Robbie Williams și soția lui în carantină: așa se simt normali

Robbie Williams şi soţia lui au găsit o modalitate ...

200.000 de măști FFP2, au ajuns în România din China. Cine vor beneficia de ele?

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 329 au fost declarate vindecate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: