Home » Monden » Nimeni nu a mai spus asta pana acum! Adevarul crud despre starea lui Gabriel Cotabita! Familia lui…

Nimeni nu a mai spus asta pana acum! Adevarul crud despre starea lui Gabriel Cotabita! Familia lui…

O clipa fatidica a fost de ajuns ca renumitul solist Gabriel Cotabita sa ajunga in ghearele mortii. Eforturile medicilor au reusit sa-l stabilizeze, insa starea lui este, acum, similara cu cea a lui Michael Schummacher, deci sub semnul intrebarii.

Au trecut zece zile de cand Gabriel Cotabita este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, la sectia Terapie Intensiva, in urma unui stop cardio-respirator. Starea lui este critica, insa medicii si o stea norocoasa au facut ca solistul sa poata continua lupta pentru viata, desi unii s-au grabit sa afirme inca din primele clipe ale internarii ca s-ar putea sa-l pierdem. Iata, insa, ca artistul da semne ca-si doreste sa traiasca, asta pentru ca, vorba lui, Raiul este pe Pamant.

A tusit si a miscat capul

 Desi au existat numeroase speculatii privind starea de sanatate, dar si diagnosticul lui Gabriel Cotabita, se pare ca, momentan, problemele artistului nu sunt la inima, asa cum s-a spus initial, ci la creier. Tocmai de aceea, medicii il supun zilnic unor teste pentru a-i verifica stimulii, iar vestile pot fi considerate unele imbucuratoare:

“Practic, acum e in aceeasi stare ca Michael Schumacher. Ii testeaza zilnic creierul si, pana acum, a miscat capul de cateva ori si a tusit. Cam atat, la ceilalti stimuli nu a raspuns. Familia lui este daramata, dar optimista. Fetele sunt convinse ca va fi bine, pana la urma. Se pare ca si-au gasit puterea ca sa gestioneze bine aceasta situatie”, a povestit o sursa din preajma solistului, pentru CANCAN.ro.

 Are probleme vechi cu inima

 N-a vorbit niciodata despre starea lui de sanatate, insa Cotabita a recunoscut ca inima l-a cam suparat, motiv pentru care , de cativa ani, si-a schimbat radical stilul de viata. Mai exact, a renunutat la alcool si la tigari si a devenit adeptul unei diete sanatoase, dar si al sportului. Vineri, in urma cu zece zile, se afla la sala cand a facut stop cardio-respirator.

Sursa: cancan.ro

O clipa fatidica a fost de ajuns ca renumitul solist Gabriel Cotabita sa ajunga in ghearele mortii. Eforturile medicilor au reusit sa-l stabilizeze, insa starea lui este, acum, similara cu cea a lui Michael Schummacher, deci sub semnul intrebarii. Au trecut zece zile de cand Gabriel Cotabita este internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, la sectia Terapie Intensiva, in urma unui stop cardio-respirator. Starea lui este critica, insa medicii si o stea norocoasa au facut ca solistul sa poata continua lupta pentru viata, desi unii s-au grabit sa afirme inca din primele clipe ale internarii ca s-ar putea sa-l pierdem.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: