Home / Sanatate / Calul l-a bagat în spital

Calul l-a bagat în spital

de Mihaela NICULESCU

Duminică, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Elena Beldiman un bărbat de 31 de ani, din Floreni (Murgeni), după ce a fost atacat și mușcat de un cal. Animalul, din câte se pare, a fost iritat de faptul că bărbatul mirosea puternic a alcool.

Tânărul s-a pricopsit cu câteva răni, la spate, pe picioare dar și cu o mușcătură strașnică la antebrațul drept. După ce a fost evaluat de chirurg, pacientul a fost propus pentru operație.

„Pacientul a suferit la prânz o intervenție chirurgicală în urma căreia pacientul se simte bine”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu.

de Mihaela NICULESCU Duminică, a fost adus cu ambulanța la Spitalul Elena Beldiman un bărbat de 31 de ani, din Floreni (Murgeni), după ce a fost atacat și mușcat de un cal. Animalul, din câte se pare, a fost iritat de faptul că bărbatul mirosea puternic a alcool. Tânărul s-a pricopsit cu câteva răni, la spate, pe picioare dar și cu o mușcătură strașnică la antebrațul drept. După ce a fost evaluat de chirurg, pacientul a fost propus pentru operație. „Pacientul a suferit la prânz o intervenție chirurgicală în urma căreia pacientul se simte bine”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu.

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Deschiderea Centrului de Permanență din Bârlad se amână, probabil, până anul viitor

Centrul de Permanență de la ...

Spitalul din Bârlad a primit aviz negativ de la Colegiul Farmaciștilor în privința scoaterii la concurs a postului de farmacist șef

Colegiul Farmaciștilor din România – ...

Cât de mult a crescut numărul virozelor în județul Vaslui în ultima săptămână

În județul Vaslui, virozele afectează ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: