Home » Social » În Parcul Teatrului din Bârlad – Cainii nu mai au voie decât neînsoțiți

În Parcul Teatrului din Bârlad – Cainii nu mai au voie decât neînsoțiți

Primăria Bârlad se implică activ în procesul de educație a câinilor. Recent, edilii au implementat măsuri dure pentru a-i ajuta pe stăpânii acestora să grăbească procesul prin care „puiuții” lor să devină independeți.

De exemplu, la intrarea principală în Parcul Teatrului „Victor Ion Popa” au fost montate plăcuțe prin care oamenii sunt avertizați că nu mai au voie să-și însoțească patrupedele: „Interzis accesul cu câini în parc. Amenda este de la 50 – 300 RON”.
La prima vedere, am fost tentați să credem că intenția administratorilor orașului este de a interzice intrarea în parc a patrupedelor. Ne-am lămurit că nu este așa în momentul în care am observat pe aleile și pe spațiile verzi ale parcului o sumedenie de câini care zburdau fericiți și lătrau cu entuziasm la trecători.
Am înțeles atunci, intențiile admirabile ale edililor preocupați permanent să le ofere un trai bun tuturor viețuitoarelor din perimetrul orașului, indiferent de rasa și de treapta pe care se situează în regnul animal, procesul de desprindere a puiului de stapan fiind parte a evolutiei si dezvoltarii individului. (Simona MIHĂILĂ)

Primăria Bârlad se implică activ în procesul de educație a câinilor. Recent, edilii au implementat măsuri dure pentru a-i ajuta pe stăpânii acestora să grăbească procesul prin care "puiuții" lor să devină independeți. De exemplu, la intrarea principală în Parcul Teatrului "Victor Ion Popa" au fost montate plăcuțe prin care oamenii sunt avertizați că nu mai au voie să-și însoțească patrupedele: "Interzis accesul cu câini în parc. Amenda este de la 50 - 300 RON". La prima vedere, am fost tentați să credem că intenția administratorilor orașului este de a interzice intrarea în parc a patrupedelor. Ne-am lămurit că nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

12 comments

  1. Îmi place!Copiii nu au voie sa calce iarba pentru a avea oamenii unde sa-si scoată câinii la plimbare sa-si facă nevoile si câinii comunitari sa se relaxeze !!O tara anapoda!

    • MA cac in gura ta

      Fa, nu manca cacat, al tau plod se tavalesti in iarba si se pisa linistit fara sa comenteze nimeni. Cainii se relaxeaza pe naiba, sunt morti de foame si fugariti de rahati ca tine. Macar taci!

  2. Bine, doamna Simona! Asta voiam şi eu să le transmit. Javrele stau tolănite la soare şi nu ştiu să citească anunţurile bătute prin copaci. Iar oamenii nu dau dovadă de bun simţ să strângă bucuriile iubiţilor căţei. Alfabetizaţi maidanezii!

    • MA cac in gura ta

      Fa, tu sigur esti femeie? Javra e ma-ta, nu te adresa astfel decat atunci cand vorbesti cu doamna ma-ta.

  3. Rog redactia sa deschida discurtia despre primul mare project barladean cu fonduri europene. Pierdem aproximativ 20 mil euro daca nu incepe asfaltarea acum. Va rog mult.

  4. Extraordinar.De parca va fura aerul si numai puteti voi respira deraul cainilor.Tot din cauza voastra,a oamenilor ajung cainii acestia sa se inmulteasca pe strazi.Stiti doar sa vorbiti si sa va dati destepti,dar nu va sterilizati cainii ba chiar mai mult ii si abandonati.Vreti ca Romania sa evolueze,dar voi tot cu conceptiile voastre de la tara ramaneti!

    • Sa iesi si tu cu copii tai la joaca si sa-ti calce in toti rahatii (si de la maidanezi si de la aia cu stapan) si , in plus sa mai fie si piscati de puricii lasati de acestia si apoi mai vorbim. N-am vazut nici un „stapan” sa curete rahatul in urma cainelui. Stau si se uita la ei cum fac in mijlocul trotuarului. Toate parcurile si strazile din Birlad sunt pline de rahati de caine. Cel putin dupa ce se topise zapada, parca plouase cu rahati.

  5. Trebuie, imediat, sa se faca „curatenie” cu cainii maidanezi si fara stapan, prezenti peste tot in oras, la pubelele de gunoi, pe sub balcoanele blocurilor, acolo unde li se arunca, pur si simplu, pe trotuar sau pe spatiul verde, mancare, de catre unii locatari, mari iubitori de caini; iar in Parcul Teatrului Victor Ion Popa, la intrarea in Gradina Publica si in Gradina Publica, am observat, de multe ori, cand ma intorc de la serviciu, ca anumite persoane, tot mari iubitoare de caini, vin cu sacosa, si le da mancare. Pai sa le dam o utilitate acestor doua locatii, Parcul Teatrului Victor Ion Popa si Gradinii Publice din Barlad; ori maidan pentru cainii maidanezi si fara stapan, ori locuri de agrement si relaxare pentru locuitorii orasului nostru.

%d blogeri au apreciat: