Home » Sanatate » Spitalul așteaptă într-o lună noi medici

Spitalul așteaptă într-o lună noi medici

Vineri, 15 mai, a fost publicat în revista “Viața medicală” anunțul de angajare a 12 medici la spitalul de urgență “Elena Beldiman”. Conducerea spitalului speră că măcar o parte din posturile disponibile să fie ocupate într-o lună.

Cel mai văduvit sector este Compartimentul de primire a urgențelor (CPU). Pentru această secție spitalul angajează deocamdată 6 medici – 2 urgentiști, 2 pediatri urgentiști și 2 medici de familie cu competențe în urgențe. De asemenea sunt așteptați să fie angajați – un medic ORL-ist, un medic neurolog, 1 medic urolog, 1 medic internist, 1 medic infecționist și un stomatolog.

“Depunerea dosarelor se face în 15 zile de la data publicării în «Viața medicală»”, ne-a declarat Adrian Gheorghiu, responsabil de relația cu mass-media. Teoretic în minim o lună ar trebui șă vină semnale pentru angajare din partea unor medici specialiști care doresc să lucreze la spitalul bârlădean. (Mihaela NICULESCU)

Vineri, 15 mai, a fost publicat în revista “Viața medicală” anunțul de angajare a 12 medici la spitalul de urgență “Elena Beldiman”. Conducerea spitalului speră că măcar o parte din posturile disponibile să fie ocupate într-o lună. Cel mai văduvit sector este Compartimentul de primire a urgențelor (CPU). Pentru această secție spitalul angajează deocamdată 6 medici – 2 urgentiști, 2 pediatri urgentiști și 2 medici de familie cu competențe în urgențe. De asemenea sunt așteptați să fie angajați – un medic ORL-ist, un medic neurolog, 1 medic urolog, 1 medic internist, 1 medic infecționist și un stomatolog. “Depunerea dosarelor se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: