Home » Sport » Campionii Bârladului la minifotbal!

Campionii Bârladului la minifotbal!

de Răzvan CĂLIN

Echipa Școlii ”Episcop Iacov Antonovici” a câștigat prima ediție a Turneului local de minifotbal.

Echipa de fotbal a Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad a reușit să se impună la prima ediție a Turneului local de minifotbal, adjudecându-și prima treaptă a podiumului. Competiția a fost organizată de Atletic Club Bârlad în parteneriat cu primăria locală și s-a înscris în programul de manifestări dedicate Zilelor Culturale ale Bârladului. Micii fotbaliști de la Școala ”Episcop Iacov Antonovici” au reușit să câștige trofeul competiției după ce în finală au învins cu scorul categoric de 5 – 1 echipa Școlii gimnnaziale ”George Tutoveanu”.

”Trebuie să spunem că la pauză scorul era de 1 – 0 în favoarea adversarilor noștri. Dar, în repriza secundă, băieții au reușit să revină, au jucat mai bine ca adeversarii și în cele din urmă am câștigat la scor. Vreau să-i felicit pe copii pentru această reușită, pentru că este rezultatul muncii lor. În același timp, mulțumim și organizatorilor pentru această competiție frumoasă”, ne-a declarat Lucian Stoica, profesor de sport la Școala ”Episcop Iacov Antonovici”.

La acest turneu de fotbal au participat opt echipe de la tot atâtea școli gimnaziale din Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Echipa Școlii ”Episcop Iacov Antonovici” a câștigat prima ediție a Turneului local de minifotbal. Echipa de fotbal a Școlii gimnaziale ”Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad a reușit să se impună la prima ediție a Turneului local de minifotbal, adjudecându-și prima treaptă a podiumului. Competiția a fost organizată de Atletic Club Bârlad în parteneriat cu primăria locală și s-a înscris în programul de manifestări dedicate Zilelor Culturale ale Bârladului. Micii fotbaliști de la Școala ”Episcop Iacov Antonovici” au reușit să câștige trofeul competiției după ce în finală au învins cu scorul categoric de 5 - 1 echipa Școlii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: