Home / Social / Ducu Bertzi vine la Vaslui

Ducu Bertzi vine la Vaslui

de Roxana NĂSTASĂ

Primăria municipiului Vaslui, împreună cu Consiliul Județean Vaslui, organizează pe 24 mai cea de-a doua ediție a Festivalului- concurs “Mai cu Folk”. Dacă anul trecut Zoia Alecu și Emeric Imre au poposit în urbea noastră să ne încânte cu melodiile lor, anul Ducu Bertziacesta invitatul special este Ducu Bertzi.

Festivalul concurs va avea loc în Parcul Copou și va debuta la ora 11 cu „Cafeaneaua Folk”, unde se va face o trecere în revistă a folkului românesc și vor fi prezentate date despre invitați și evenimente. La 11.30 va începe concursul de muzică folk în cadrul căruia vor evolua pe scenă participanții înscriși. Laureații Festivalului-concurs „Mai cu folk” vor deschide seria recitalurilor folk din gala evenimentului, care se va desfășura pe scena Parcului Copou, începând cu ora 18.00.

Festivalul se încheia cu un recital deosebit al lui Ducu Bertzi care va încânta, în mod sigur, cu melodiile sale arhicunoscute, auzul celor prezenți.

de Roxana NĂSTASĂ Primăria municipiului Vaslui, împreună cu Consiliul Județean Vaslui, organizează pe 24 mai cea de-a doua ediție a Festivalului- concurs "Mai cu Folk". Dacă anul trecut Zoia Alecu și Emeric Imre au poposit în urbea noastră să ne încânte cu melodiile lor, anul acesta invitatul special este Ducu Bertzi. Festivalul concurs va avea loc în Parcul Copou și va debuta la ora 11 cu „Cafeaneaua Folk”, unde se va face o trecere în revistă a folkului românesc și vor fi prezentate date despre invitați și evenimente. La 11.30 va începe concursul de muzică folk în cadrul căruia vor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: