Home » Monden » Gina Pistol se plânge prin oraș că este săracă!

Gina Pistol se plânge prin oraș că este săracă!

Gina Pistol a făcut o mică avere în doar câteva luni, grație contractului pe care l-a prins cu trustul PRO TV. Cu toate acestea, modelul plânge după banii pe care i-a împrumutat cunoscuților.

Șomeră și fără alte venituri care să-i asigure traiul cu care se obișnuise, Gina Pistol a reușit să împuște, în doar câteva luni, o sumă frumușică, de aproximativ 18.000 de euro, după ce fostul “Iepuraș” Playboy a ajuns în curtea trustului PRO TV. Doar că urmele trecutului nu prea îndepărtat și-au lăsat amprenta, astfel că vedeta încearcă să se pună la adăpost pentru alte zile negre care ar putea urma, în cazul în care nu va trece castingurile la care participă în această perioadă, pentru prelungirea contractului cu postul mai sus-menționat.

Adună bani pentru zile negre

Astfel că blonda nu doar că a devenit mai chibzuită, ci încearcă să-și recupereze banii pe care i-a dat cu împrumut, pe când soarele strălucea pe ulița sa. Iar pentru asta, Gina a apelat la o strategie bine pusă la punct. Blonda se plânge prin oraș că e săracă lipită, pentru a-i impresiona pe datornicii care nu dau semne că ar vrea să-și achite împrumuturile. În unele cazuri, blonda a apelat și la intermediari, doar-doar își va recupera sutele de euro date pe încredere.

Iubitul i-a închis pușculița

Mai mult, Gina nu se mai poate baza, ca pe vremuri, pe disponibilitatea financiară a iubitul ei, Alin Cocoș, aflat în prezent în arest la domiciliu. Acesta nu-și mai poate permite să-i pună la dispoziție marea cu sarea, cum o făcea când era în libertate. Dimpotrivă, vedeta a devenit în prezent “stâlpul” casei. Ea este cea care face provizii și se ocupă de plățile uzuale.

Sursa: libertatea.ro

Gina Pistol a făcut o mică avere în doar câteva luni, grație contractului pe care l-a prins cu trustul PRO TV. Cu toate acestea, modelul plânge după banii pe care i-a împrumutat cunoscuților. Șomeră și fără alte venituri care să-i asigure traiul cu care se obișnuise, Gina Pistol a reușit să împuște, în doar câteva luni, o sumă frumușică, de aproximativ 18.000 de euro, după ce fostul “Iepuraș” Playboy a ajuns în curtea trustului PRO TV. Doar că urmele trecutului nu prea îndepărtat și-au lăsat amprenta, astfel că vedeta încearcă să se pună la adăpost pentru alte zile negre care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: