Home » National » Iohannis, despre legea alocațiilor: Un act binevenit, am vorbit cu Ponta, vor fi soluții pentru resurse

Iohannis, despre legea alocațiilor: Un act binevenit, am vorbit cu Ponta, vor fi soluții pentru resurse

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, despre legea privind dublarea alocațiilor pentru copii, adoptată de Parlament, că a vorbit cu premierul Victor Ponta despre problema resurselor pentru aplicarea acestei legi și că, în opinia sa, este un act normativ binevenit.

„Am vorbit despre această chestiune și cu siguranță se vor găsi soluții”, a spus Iohannis.

Camera Deputaților a decis, miercuri, dublarea alocațiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanța de urgență 65/2015.

Ponta a afirmat că Guvernul și PSD susțin majorarea alocației de stat pentru copii și nu se pot opune acestui principiu, dar inițiatorii propunerii nu au indicat sursa de finanțare în condițiile în care impactul bugetar anual este estimat la 1,8 miliarde lei.El a adăugat că pentru acest an și anul viitor pot fi găsiți bani, dar trebuie totuși indicată și sursa de finanțare, precizând că a discutat pe această temă atât cu președintele Klaus Iohannis, cât și cu președintele Camerei Deputaților.

Sursa: mediafax.ro

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, despre legea privind dublarea alocațiilor pentru copii, adoptată de Parlament, că a vorbit cu premierul Victor Ponta despre problema resurselor pentru aplicarea acestei legi și că, în opinia sa, este un act normativ binevenit. "Am vorbit despre această chestiune și cu siguranță se vor găsi soluții", a spus Iohannis. Camera Deputaților a decis, miercuri, dublarea alocațiilor de stat pentru copii, adoptând un amendament al liberalilor în acest sens la Ordonanța de urgență 65/2015. Ponta a afirmat că Guvernul și PSD susțin majorarea alocației de stat pentru copii și nu se pot opune acestui principiu,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: