Home / Social / O șansă pentru românii sufocați de datorii!

O șansă pentru românii sufocați de datorii!

Legea insolvenței persoanelor fizice, inițiată de deputatul Ana Birchall, a fost adoptată ieri în plenul Camerei Deputaților.

Ieri, 20 mai, deputatul PSD Ana Birchall a reușit să treacă cu brio prin Camera Deputaților proiectul de Lege privind insolvența persoanelor fizice. Actul normativ a fost votat de forul decizional al Parlamentului României cu 309 voturi pentru, trei abțineri și nici un vot împotrivă. Asta după ce, în prealabil, cu o zi înainte, proiectul a primit raport favorabil de adoptare în Comisia juridică.

Ana Birchall a subliniat că Legea insolvenței persoanelor fizice este “echilibrată, întrucât nu favorizează nici debitorul, nici creditorul”, ci oferă un sprijin real tuturor românilor de bună-credință care s-au îndatorat și care nu din vina lor au ajuns într-un necaz financiar: “Legea insolvenței persoanelor fizice care a fost votată astăzi (ieri, 20 mai 2015, n.r.) în Camera Deputaților protejează românii, debitori de bună-credință, sufocați de datorii, care astfel nu vor mai sta cu frica în sân că vor fi executați silit sau că vor rămâne pe drumuri, pierzându-și bunurile. Astăzi, prin votul nostru, demonstrăm prin fapte că ne pasă de cei aflați în necaz, oferindu-le o speranță și o șansă ca viitorul lor și al familiilor lor să nu fie amanetat”, a declarat deputatul social-democrat.

Deputatul Ana Birchall a ținut să mulțumească parlamentarilor, Guvernului, reprezentanților instituțiilor care au contribuit la definitivarea textului legii, reprezentanților ONG-urilor și mass-media pentru susținerea proiectului insolvenței persoanelor fizice. (Răzvan Călin)

Legea insolvenței persoanelor fizice, inițiată de deputatul Ana Birchall, a fost adoptată ieri în plenul Camerei Deputaților. Ieri, 20 mai, deputatul PSD Ana Birchall a reușit să treacă cu brio prin Camera Deputaților proiectul de Lege privind insolvența persoanelor fizice. Actul normativ a fost votat de forul decizional al Parlamentului României cu 309 voturi pentru, trei abțineri și nici un vot împotrivă. Asta după ce, în prealabil, cu o zi înainte, proiectul a primit raport favorabil de adoptare în Comisia juridică. Ana Birchall a subliniat că Legea insolvenței persoanelor fizice este “echilibrată, întrucât nu favorizează nici debitorul, nici creditorul”, ci…

Review Overview

About Razvan Calin

x

Check Also

Ce trebuie să știe vasluienii care vor să voteze în străinătate la alegerile prezidențiale din acest an

Au mai rămas mai puțin ...

În comuna Berezeni se vor împăduri 113 hectare cu fonduri europene

Agenția de Plăți și Intervenție ...

Noutăți pentru șoferii vasluieni: termen de valabilitate al fișei medicale prelungit la un an și examen la plămâni obligatoriu pentru cei care conduc mașini mari

Un proiect de ordin al ...

%d blogeri au apreciat: