Home » Social » Festivalul „Ritmurile tinereții” a ajuns la cea de-a XXII-a ediție

Festivalul „Ritmurile tinereții” a ajuns la cea de-a XXII-a ediție

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, la Casa de Cultură „Constantin Tănase” din Vaslui s-a dat startul celei de-a XXII-a ediții a Festivalului de dans și gimnastică pentru copii și adolescenți „Ritmurile Tinereții”.

Organizat de Casa de Cultură, Primăria municipiului Vaslui și Inspectoratul Școlar Județean, festivalul are loc anul acesta în perioada 21-22 mai. Sunt așteptați să participe peste o mie de copii, veniți de prin toate colțurile județului să-și demonstreze calitățile de dansatori pe genuri precum: dans stilizat, dans popular, dans sportiv, ansambluri folclorice, gimnastică ritmică, artistică, aerobică, majorete, dans contemporan, dans modern, dans de societate, latino și altele.
Ieri, Centrul Civic s-a umplut de micuți îmbrăcați în costume deosebite care, împreună cu părinții lor, au venit la festival. De la ora 9 au evoluat pe scena Casei de Cultură preșcolarii, iar de la ora 15 elevii de clasele I-IV. Festivalul va continua astăzi, de la ora 9, când își vor arăta talentul la dans cei de la clasele V-VIII, iar de la ora 15 va fi rândul liceenilor și altor participanți să arate cum știu să danseze.
Festivalul concurs „Ritmurile Tinereții” nu are decat premii simbolice pentru câștigători, constând în diplome și cupe. Reprezintă, însă, o experiență frumoasă pentru cei care participă și puncte în evaluarea pentru cadre didactice. De aici, probabil, și numărul mare de paticipanți an de an.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, la Casa de Cultură „Constantin Tănase” din Vaslui s-a dat startul celei de-a XXII-a ediții a Festivalului de dans și gimnastică pentru copii și adolescenți „Ritmurile Tinereții”. Organizat de Casa de Cultură, Primăria municipiului Vaslui și Inspectoratul Școlar Județean, festivalul are loc anul acesta în perioada 21-22 mai. Sunt așteptați să participe peste o mie de copii, veniți de prin toate colțurile județului să-și demonstreze calitățile de dansatori pe genuri precum: dans stilizat, dans popular, dans sportiv, ansambluri folclorice, gimnastică ritmică, artistică, aerobică, majorete, dans contemporan, dans modern, dans de societate, latino și altele. Ieri, Centrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile