Home » Social » A fost inaugurat Centrul Cultural „Alexandra Nechita”

A fost inaugurat Centrul Cultural „Alexandra Nechita”

de Roxana NĂSTASĂ

Ieri, Primăria municipiului Vaslui a inaugurat Centrul Cultural „Alexandra Nechita”. Inaugurarea a început cu o slujbă religioasă după care, copii de la școlile din municipiu au urcat pe scenă și și-au arătat talentele la muzică și dans, spre încântarea publicului. Cântece la vioară și pian, dans popular, dans modern, fanfară, de toate au avut parte cei prezenți la eveniment, timp de aproape două ore.

„Sper ca acest centru să fie util pentru cei care vor să-și desfășoare activitatea aici. Am continuat seria modernizărilor și a venit și rândul acestui centru, însă mai urmează și altele. Urmează un centru de la Liceul «Emil Racoviță» pentru copii ai căror părinți sunt plecați în străinătate. Dorim ca acei copii să desfășoare acolo activități în timpul liber. Toate sunt pentru oameni, pentru noi toți, din Vaslui. Înainte de a le ura succes copiilor la școală și în activitățile pe care le desfășoară, închei prin a spune că avem în municipiul nostru cadre didactice și copii minunați”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.
Centrul Cultural „Alexandra Nechita”, ce are o capacitate de 150 de locuri, a fost făcut din fonduri de la bugetul local, investindu-se pentru el șase miliarde de lei vechi. Centrul va găzdui serbări și manifestări culturale ale elevilor de la școlile din municipiu, iar când nu vor fi activități bătrânii vor putea să joace șah, să se uite la televizor și să petreacă timpul într-un mod cât mai plăcut.

de Roxana NĂSTASĂ Ieri, Primăria municipiului Vaslui a inaugurat Centrul Cultural „Alexandra Nechita”. Inaugurarea a început cu o slujbă religioasă după care, copii de la școlile din municipiu au urcat pe scenă și și-au arătat talentele la muzică și dans, spre încântarea publicului. Cântece la vioară și pian, dans popular, dans modern, fanfară, de toate au avut parte cei prezenți la eveniment, timp de aproape două ore. „Sper ca acest centru să fie util pentru cei care vor să-și desfășoare activitatea aici. Am continuat seria modernizărilor și a venit și rândul acestui centru, însă mai urmează și altele. Urmează un…

Review Overview

User Rating: 1.1 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: