Home » Justitie » Un basarabean voia cu orice preț să intre în România

Un basarabean voia cu orice preț să intre în România

de Marian Mocanu
Un cetățean moldovean a încercat să intre în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, deși nu avea viză. Întors din drum, bărbatul în vârstă de 50 de ani, a forțat încă odată  trecerea ilegală a frontierei de stat. Moldoveanului i s-a întocmit dosar penal și a fost trimis pachet autorităților din țara vecină pentru continuarea cercetărilor. 
Drumulspre Europa a unui cetățean moldovean a fost oprit la Albița de către polițiștii de frontieră. Ieri, 21 mai, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în țară, Anatolie B., cetățean din  R.Moldova, în vârstă de 50 de ani, pasager într-un autoturism. Acesta dorea să intre în România chiar dacă nu poseda vreu document legal în acest sens, respectiv o viză valabilă, un permis de ședere valabil sau pașaport electronic. Din acest motiv, polițiștii de forontieră l-au întors din drum. Ulterior, bărbatul, care dorea cu orice preț să intre în România, a fost observat cum a încercat să intre ilegal, evitând controlul de frontieră. Practic, acesta a încercat să se furișeze, sperând că, la adăpostul întunericului, nu va fi observat. Imediat, o echipă de intervenție din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși, însoțită de câinele de urmă Nin, l-a depistat și reținut pe cel în cauză. Polițiștii de frontieră i-au întocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Individul a fost predat autorităților de frontieră ale statului vecin pentru continuarea cercetărilor.
de Marian Mocanu Un cetățean moldovean a încercat să intre în România, pe la Punctul de Trecere a Frontierei Albița, deși nu avea viză. Întors din drum, bărbatul în vârstă de 50 de ani, a forțat încă odată  trecerea ilegală a frontierei de stat. Moldoveanului i s-a întocmit dosar penal și a fost trimis pachet autorităților din țara vecină pentru continuarea cercetărilor.  Drumulspre Europa a unui cetățean moldovean a fost oprit la Albița de către polițiștii de frontieră. Ieri, 21 mai, în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albița, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: