Home » Monden » Vor să-l deconecteze mâine seară!

Vor să-l deconecteze mâine seară!

Starea artistului nu s-a ameliorat nici după două săptămâni de când se află în comă profundă la Spitalul de Urgență Floreasca. O comisie formată din medicii care l-au îngrijit în această perioadă s-ar fi întrunit joi seară și, după îndelungi discuții, ar fi ajuns la concluzia că misiunea lor s-a încheiat.
Doctorii care îl îngrijesc pe Gabriel Cotabiță au adunat toate datele obținute în urma analizelor și observațiilor medicale din aceste două săptămâni în care pacientul a fost în comă și s-au întrunit, în cursul zilei de joi, într-o comisie care, se pare, a dezbătut timp de câteva ore situația medicală a artistului.
Concluzia la care ar fi ajuns, ne spun surse din spital, a fost cât se poate de dură: pacientul ar fi în comă de gradul IV, adică o comă profundă depășită, ceea ce înseamnă moarte cerebrală. Din cauza tulburării de ritm cardiac, creierul pacientului ar fi fost inundat cu sânge, iar șansele pentru revenirea la viață ar fi zero. Doctorii ar fi anunțat deja familia că pacientul este în moarte cerebrală și că, din punct de vedere medical, nu se mai poate face nimic pentru el.

Mama artistului nu poate accepta situația

“Se află în comă de gradul IV de două săptămâni, ceea ce înseamnă foarte mult. Este primul pacient care stă conectat la aparate în starea asta atât de mult. Medicii au luat în calcul deconectarea pacientului de la aparate, care ar trebui să se întâmple duminică seara. Pentru această decizie este nevoie însă de acordul familiei”, ne-a declarat o sursă apropiată comisiei medicale.
Din informațiile existente, familia se opune vehement deconectării. “Mama lui Cotabiță este în lacrimi și nu concepe că fiul ei va sfârși acum, pe patul de spital. Plânge continuu și se roagă la Dumnezeu pentru o minune. În timp ce fiicele au înțeles situația și chiar dacă le este greu, au spus că se vor gândi la acest moment, mama lui Cotabiță nici nu vrea să audă de deconectare”, ne-a mai spus sursa noastră.
Sursa; libertatea.ro

Starea artistului nu s-a ameliorat nici după două săptămâni de când se află în comă profundă la Spitalul de Urgență Floreasca. O comisie formată din medicii care l-au îngrijit în această perioadă s-ar fi întrunit joi seară și, după îndelungi discuții, ar fi ajuns la concluzia că misiunea lor s-a încheiat. Doctorii care îl îngrijesc pe Gabriel Cotabiță au adunat toate datele obținute în urma analizelor și observațiilor medicale din aceste două săptămâni în care pacientul a fost în comă și s-au întrunit, în cursul zilei de joi, într-o comisie care, se pare, a dezbătut timp de câteva ore situația…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: