Home » National » S-a ales câștigătorul EUROVISION 2015! Voltaj a ocupat locul 15

S-a ales câștigătorul EUROVISION 2015! Voltaj a ocupat locul 15

EUROVISION 2015. Emoții, show spectaculos, piese mai mult sau mai puțin reușite și aceleași voturicare sunt considerate de mulți ca formând un tipar de natură politică- Asta au putut vedea milioane de oameni în finala Eurovision 2015 care a avut loc, duminică seara, la Viena.

EUROVISION 2015. Finala Eurovision 2015 a fost câștigată de reprezentatul Suediei, care a obținut un număr de puncte de 365.

captura TVR 1

Trupa Voltaj, care a reprezentat România la Eurovision 2015, cu piese „De la Capăt / All Over Again”, a urcat pe scenă cu numărul 20 și s-a clasat abia pe locul 16 . Țările care au acordat punctaj României au fost:

Portugalia – 4 puncte

Moldova – 12 puncte
Elveția – 2 puncte
Belgia – 5 puncte
Spania – 5 puncte
Ungaria – 1 punct
Cipru – 1 punct

România, pe locul 22 la casele de pariuri, înainte de finala Eurovision 2015

EUROVISION 2015. Reprezentanta României, trupa Voltaj, cu melodia „De la capăt/ All Over Again”, s-a situat pe locul 22, la casele de pariuri, având o cotă de 126 în finala Eurovision 2015.  Cei mai mulți au pariat cântărețul Måns Zelmerlöw, care a reprezentat Suedia, cu melodia „Heroes”.

Au mizat pe mesajul emoționant

Trupa Voltaj a mizat pe mesajul emoționant pentru finala Eurovision 2015. Piesa „De la capăt / All over again” are în spatele ei o companie pentru susținerea copiilor lăsați singuri, în România, de către părinții care au plecat să muncească în străinătate, în căutarea unui trai mai bun.

„Cei de la Voltaj au avut în acest an un alt concert. Au mers mai mult pe transmiterea mesajului și rămâne de văzut ce va ieși. Să ne gândim că piesa a fost votată de români, iar Eurovision este un concurs muzical, în care atât spectacolul, cât și mesajul contează. (…) Cred că a contat foarte mult și prezența băiețelului care este imaginea campaniei lor. Pentru el a fost o experiență extraordinară, pentru că foarte mulți fani Eurovision și jurnaliști doresc să vorbească cu el. Este un punct câștigat. Cadrele pe care regizorii le-au ales sunt cadre cu băiețelul, salutând și susținând România. Sunt lucruri de care cei de la Voltaj au avut grijă”, a spus Iuliana Marciuc, înainte de marea finală.

Sursa: spynews.ro

 

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: