Home » Politic » Daniel Buzamăt, pus pe făraș de PMP
Daniel Buzamăt

Daniel Buzamăt, pus pe făraș de PMP

Simona MIHĂILĂ

Următoarea lovitură pe care i-o pregătește partidul de dragul căruia Buzamăt a părăsit PDL este să informeze Consiliul Local Bârlad despre excludere, așa încât consilierul Buzamăt să piardă și această funcție.

Daniel Buzamăt

Daniel Buzamăt

Momentul în care consilierul municipal Daniel Buzamăt a decis să părăsească PDL spre a-și uni destinul cu PMP a fost urmărit de ghinion. Conducerea locală a Partidului Mișcarea Populară a făcut publică, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, decizia Comisiei de integritate din cadrul organizației, de a-l exclude pe Buzamăt din partid.
„Domnului Buzamăt i s-a acordat posibilitatea să se prezinte în fața Comisiei de arbitraj împreună cu un avocat, pentru a-și pleda cauza. Din păcate, nu a fost foarte convingător și nu a reușit să ofere o explicație plauzibilă pentru lucrurile care i s-au imputat”, a spus Daniel Onofrei, președintele organizației județene a PMP.
Principalele acuzații care i s-au adus lui Buzamăt au fost absenteismul în cadrul activităților derulate de partid, neplata onofrei daniellcotizației în ultimele șase luni, precum și faptul că nu inițiat niciodată discuții cu reprezentanții partidului pe marginea chestiunilor dezbătute în ședințele Consiliului Local Bârlad.
„Din momentul în care, în noiembrie anul trecut, a fost informat că perioada sa de interimat la conducerea organizației PMP a luat sfârșit, el nu a mai venit la partid. A manifestat o aroganță și a tăiat orice punte de comunicare cu membrii PMP”, a adăugat Daniel Onofrei.
Lovitura de grație la care Buzamăt ar putea să o primească abia ar urma. Conducerea PMP și-a anunțat intenția ca săptămâna aceasta să informeze Consiliul Local Bârlad despre decizia de ecxludere a lui Buzamat. În atare condiții, Daniel Buzamăt se va afla în situația în care ar putea să-și piardă scaunul de consilier.

Simona MIHĂILĂ Următoarea lovitură pe care i-o pregătește partidul de dragul căruia Buzamăt a părăsit PDL este să informeze Consiliul Local Bârlad despre excludere, așa încât consilierul Buzamăt să piardă și această funcție. Momentul în care consilierul municipal Daniel Buzamăt a decis să părăsească PDL spre a-și uni destinul cu PMP a fost urmărit de ghinion. Conducerea locală a Partidului Mișcarea Populară a făcut publică, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, decizia Comisiei de integritate din cadrul organizației, de a-l exclude pe Buzamăt din partid. "Domnului Buzamăt i s-a acordat posibilitatea să se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

One comment

  1. Stati linistiti dragi pampisti , Buzamat a fost luat deja sub aripa protectoare a Manelistului Geluit si precum „marele” presedinte PNL Ciprian Feraru va face o pirueta si va deveni soldat credincios in armata rosie a pesedeului.

%d blogeri au apreciat: