Home » Monden » EUROVISION 2015: Voltaj, cel mai rușinos punctaj! Călin Goia e supărat foc pe românii din diaspora pentru clasarea de pe locul 15

EUROVISION 2015: Voltaj, cel mai rușinos punctaj! Călin Goia e supărat foc pe românii din diaspora pentru clasarea de pe locul 15

Călin Goia (40 de ani) a sperat să prindă un loc pe podium la finala Eurovision de sâmbătă, de la Viena, însă abia a reușit să împuște un loc 15, din 27. Cu cele 35 de puncte amărâte obținute, el se clasează acum pe primul loc în topul celor mai slabe performanțe ale artiștilor noștri din ultimii 10 ani. De supărare, cântărețul nici că a mai vrut să-și serbeze ziua, deși schimbase prefixul.

Piesa ”De la capăt” a  trupei Voltaj  nu a impresionat votanții celor 40 de țări, așa că băieții abia au reușit să adune, cu chiu, cu vai, 35 de puncte (12  de la Republica Moldova, câte 5 de la Israel, Spania și Belgia, 4 de la Portugalia, 2 de la Danemarca și câte un punct  de la Cypru și Ungaria).

Diaspora română din Italia nu a pus mâna pe telefon, astfel că i-a lăsat pe artiștii noștri cu ochii-n soare, mai exact pe locul 15, din 27. Călin nu se aștepta să rămână fără această susținere, așa că, sâmbătă, imediat după grandiosul eveniment, nici că i-a mai ars să-și serbeze schimbarea prefixului (n.r-ieri a împlinit 40 de ani). Reporterii Click!, prezenți în sala Wiener Stadthalle, plină ochi, cu 10.000 de spectatori, au remarcat că nu mulți s-au înghesuit să ne aplaude trupa, semn că mesajul social, despre tristețea copiilor rămași singuri după ce părinții le-au plecat la muncă, în străinătate, nu a sensibilizat: “Sunt supărat, show-ul nostru nu a fost așa cum am fi vrut. Nici că mi-a ars să-mi serbez ziua de naștere”, ne-a spus el, cu tristețe-n glas. După spectacol, artistul s-a grăbit să ajungă în camera de hotel. Nici măcar Andreea, soția lui Călin, și nici cei doi copii ai lor, Petru și Tudor, nu au reușit să-i mai aline supărarea. Totuși, Iuliana Marciuc, membră a delegației României la Viena, a găsit un mod inedit de-ai smulge sărbătoritului un zâmbet. Aseară, la întoarcea în țară, în timp ce el își prindea în avion centura de siguranță, Marciuc l-a rugat pe pilot să-i  ureze “La mulți ani!”, la microfon. Finala de infarct și-a desemnat câștigătorii: Suedia s-a clasat pe primul loc, Rusia pe cel secund,  iar Italia a prins și ea podiumul. Câțiva fani suedezi înflăcărați au făcut duminică dimineață iureș, la  K+K Hotel Maria Theresia, din Viena, unde a fost cazat și reporterul Click!

Conchita, luată cu salvarea după show

Travestitul Conchita Wurst, câștigătorul de anul trecut al Eurovisionului, a fost invitat sâmbătă  de organizatori pe marea scenă, pentru a susține un minirecital, să ofere grandiosul trofeu, dar și să dialogheze cu finaliștii, astfel că, la final, a fost la un pas de leșin. A fost nevoie de intervenția medicilor, căci a suferit, din cauza emoțiilor, o cădere de calciu. Apropiații lui susțin că nu mâncase mai nimic în ziua cu pricina.

Click! spune

Punctaj România 2015

Punctaj România 2015

Locul 15 l-a demoralizat pe Călin Goia, el mărturisindu-le prietenilor că nu mai vrea să participe la acest concurs. Asta în condițiile în care trupa Voltaj a făcut mari sacrificii financiare pentru a reprezenta România la Eurovision. Băieții au renunțat la concerte de peste 40.000 de euro, în ultima lună, pentru pregătiri și repetiții. Călin susține însă că a fost o experiență care îi va folosi în concertele lui.

Sursa: click.ro

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: