Home » World » Cameron și Putin au discutat la telefon despre conflictul din Siria și situația din estul Ucrainei

Cameron și Putin au discutat la telefon despre conflictul din Siria și situația din estul Ucrainei

Premierul britanic David Cameron și președintele rus Vladimir Putin au discutat, luni, la telefon despre conflictul din Siria și situația din estul Ucrainei, cei doi lideri remarcând atât existența unor poziții comune, cât și a unor divergențe, a anunțat Downing Street, potrivit BBC News Online.

Cei doi lideri au convenit asupra necesității unei reuniuni între reprezentanți de securitate ai Marii Britanii și Rusiei, cu scopul de a favoriza reluarea negocierilor privind soluționarea pașnică a conflictului din Siria.

Premierul britanic i-a semnalat liderului de la Kremlin că, în opinia sa, președintele sirian Bashar al-Assad nu ar trebui să participe la soluționarea conflictului din Siria.

Evocând situația din estul Ucrainei, David Cameron a subliniat existența unor divergențe serioase între Londra și Moscova și necesitatea implementării Acordului de la Minsk, semnat la 12 februarie.

Sursa: libertatea.ro

Premierul britanic David Cameron și președintele rus Vladimir Putin au discutat, luni, la telefon despre conflictul din Siria și situația din estul Ucrainei, cei doi lideri remarcând atât existența unor poziții comune, cât și a unor divergențe, a anunțat Downing Street, potrivit BBC News Online. Cei doi lideri au convenit asupra necesității unei reuniuni între reprezentanți de securitate ai Marii Britanii și Rusiei, cu scopul de a favoriza reluarea negocierilor privind soluționarea pașnică a conflictului din Siria. Premierul britanic i-a semnalat liderului de la Kremlin că, în opinia sa, președintele sirian Bashar al-Assad nu ar trebui să participe la soluționarea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: