Home » Monden » Cere bani, dar n-are ce vinde! Cu cinci piese în repertoriu, Antonia le dansează fanilor pe muzica altora, de 2.500 €!

Cere bani, dar n-are ce vinde! Cu cinci piese în repertoriu, Antonia le dansează fanilor pe muzica altora, de 2.500 €!

Ajunsă de pe podiumurile de prezentare direct solistă adulată și intens difuzată, Antonia pierde masiv la capitolul succes, cu prestațiile ei scenice. Frumoasă e, talentată e, dar… n-are cu ce!

În afara succeselor sale numărate pe degetele de la o mână – “Marionette”, “Morena”, “Marabou”, “Jameia”, “Hurricanne” -, fostul model s-a gândit să-și umfle programul plimbându-se și dansând aiurea pe scenă (nici măcar în colaborare cu dansatorii săi), discutând cu publicul ori trecând în revistă mai multe piese la modă din repertoriul altora.

Duminică seara, solista a reușit să lase miile de spectatori prezenți la gala concertistică prilejuită de închiderea ediției a 27-a prestigiosului Festival de interpretare muzicală “Flori de Mai” – Călărași, cu gurile căscate.

Salvată de Velea

După ce și-a epuizat melodiile cu care ar fi trebuit să acopere programul de 45 de minute pentru care încasează aproximativ 2.500 de euro, Antonia și-a făcut de lucru pe scenă numărându-și parcă pașii, până a lăsat publicul fără entuziasm.

Din fericire, atmosfera a fost dreasă de partenerul ei, Alex Velea, care a urcat imediat după ea pe scenă. Artistul și-a sărutat iubita în aplauzele mulțimii, care a părut că trece cu vederea show-ul ei sărăcuț, și s-a lansat într-un recital demn de ținuta evenimentului.

Sursa: libertatea.ro

Ajunsă de pe podiumurile de prezentare direct solistă adulată și intens difuzată, Antonia pierde masiv la capitolul succes, cu prestațiile ei scenice. Frumoasă e, talentată e, dar... n-are cu ce! În afara succeselor sale numărate pe degetele de la o mână - “Marionette”, “Morena”, “Marabou”, “Jameia”, “Hurricanne” -, fostul model s-a gândit să-și umfle programul plimbându-se și dansând aiurea pe scenă (nici măcar în colaborare cu dansatorii săi), discutând cu publicul ori trecând în revistă mai multe piese la modă din repertoriul altora. Duminică seara, solista a reușit să lase miile de spectatori prezenți la gala concertistică prilejuită de închiderea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: