Home » Social » Folk-ul a renăscut la Bârlad!

Folk-ul a renăscut la Bârlad!

Elevi de la Colegiul ”Codreanu” Bârlad au câștigat marele premiu și premiul I la secțiunea trupe la cea de a doua ediție a Festivalului ”Mai cu folk” de la Vaslui.

La sfârșitul săptămânii trecute, câțiva elevi de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad au participat la cea de a II-a ediție a Festivalului ”Mai cu Folk”, desfășurat la Vaslui și organizat de primăria locală și Consiliul Județean și au reușit o prestație de excepție. Răzvan Dragoș Tufă a câștigat marele premiu al festivalului, ar trupa Cristal și-a adjudecat premiul I la secțiunea dedicate trupelor. Practic, din cele trei premii – Marele Premiu, Premiul I la Secțiunea soliști și Premiul I la Secțiunea trupe – elevii de la Colegiul ”Codreanu” au reușit să își adjudece două dintre ele.

Razvan Tufa

Razvan Tufa

”Este un rezultat foarte bun, cu atît mai mult cu cât nu vorbim de un concurs al Ministerului Educației, ci de unul la care standardele de jurizare sunt mult mai înalte. De altfel, din juriu au făcut parte cantautori și compozitori din zonă, în frunte cu marele Ducu Bertzi. Acești copii merită toată aprecierea noastră pentru că în spatele acestui succes stau ore și ore de muncă și pregătire asiduă. Sunt copii extrem de talentați, muncitori și care pun mult suflet în ceea ce fac”, ne-a declarat profesorul Corneliu Pleșu, cel care i-a pregătit pe acești mici folk-iști de la Colegiul ”Codreanu”.

Trebuie spus că Răzvan Dragoș Tufă a primit diploma chiar din mâna lui Ducu Bertzi care i-a și scris un autograf, impresionat fiind de calitățile vocale ale tânărului.

Elevi de la Colegiul ”Codreanu” Bârlad au câștigat marele premiu și premiul I la secțiunea trupe la cea de a doua ediție a Festivalului ”Mai cu folk” de la Vaslui. La sfârșitul săptămânii trecute, câțiva elevi de la Colegiul Național ”Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad au participat la cea de a II-a ediție a Festivalului ”Mai cu Folk”, desfășurat la Vaslui și organizat de primăria locală și Consiliul Județean și au reușit o prestație de excepție. Răzvan Dragoș Tufă a câștigat marele premiu al festivalului, ar trupa Cristal și-a adjudecat premiul I la secțiunea dedicate trupelor. Practic, din cele trei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

%d blogeri au apreciat: