Home » Social » Bătrân omorât de cal

Bătrân omorât de cal

de Marian MOCANU

Un bătrân în vârstă de 76 de ani a murit, ieri după-amiază, după ce a fost lovit de calul său. Lovitura a fost atât de puternică, încât ambulanțierii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

Un bătrân în vârstă de 76 de ani, din Valea lui Darie, comuna Roșiești, a plecat, ieri dimineață, la muncile câmpului, însoțit de fiul său. Cei doi aveau o bucată de vie situată la jumătate de kilometru de Vutcani, la ieșirea spre Hoceni. Pentru a ajunge acolo, au mers cu căruța și, odată ajunși, au deshămat caii, pe care i-au legat pe imașul din apropiere.

La un moment dat, în jurul orelor 15, bătrânul a observat că animalele s-au dezlegat și, împreună cu fiul său, a alergat să-i prindă și să-i lege la loc. Pe unul din cai au reușit să-l priponească, al doilea însă, agitat din cauza căldurii, s-a zbătut și l-a lovit pe bătrân cu copita. În urma loviturii, bătrânul a murit pe loc, ambulanțierii sosiți la fața locului neputând decât să constate decesul bărbatului.

La locul accidentului s-au deplasat și polițiștii din cadrul Secției VII de Poliție Rurală Banca care au investigat circumstanțele producerii evenimentului.

Cadavrul bătrânului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei.

de Marian MOCANU Un bătrân în vârstă de 76 de ani a murit, ieri după-amiază, după ce a fost lovit de calul său. Lovitura a fost atât de puternică, încât ambulanțierii sosiți la fața locului nu au putut decât să constate decesul bărbatului. Un bătrân în vârstă de 76 de ani, din Valea lui Darie, comuna Roșiești, a plecat, ieri dimineață, la muncile câmpului, însoțit de fiul său. Cei doi aveau o bucată de vie situată la jumătate de kilometru de Vutcani, la ieșirea spre Hoceni. Pentru a ajunge acolo, au mers cu căruța și, odată ajunși, au deshămat caii,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: