Home » Justitie » Condamnare pentru cuțitarul din Popeni

Condamnare pentru cuțitarul din Popeni

de Marian MOCANU

Ionuț Bogdan Antonescu, cuțitarul din Popeni care, la o petrecere, fără vreun motiv anume a înjunghiat grav un consătean și a rănit un altul, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Pedeapsa este relativ mică, în condițiile în care agresorul a aplicat victimelor sale nenumărate lovituri de cuțit în abdomen și torace, după care a plecat liniștit acasă.

La mijlocul lunii ianuarie, o petrecere din satul Popeni, comuna Zorleni, s-a lăsat cu scandal. Unul dintre participanți, Ionuț Bogdan Antonescu, în vârstă de 22 de ani, a sărit fără motiv la bătaie un consătean cu zece ani mai mare. Individul și-a înjunghiat de nenumărate ori cu un cuțit victima, Laurențiu Cristian Mîță, în abdomen și torace, dar și la nivelul brațelor și picioarelor. Cumnatul lui Mâță a sărit să-i despartă, însă s-a ales și el cu mai multe tăieturi la brațe.

După ce i-a dat afară de la petrecere, gazda, împreună cu un alt invitat, a încercat să-l prindă pe Antonescu și să-l predea polițiștilor. L-au ajuns din urmă în dreptul unui magazin, l-au lovit cu pumnii și picioarele, reușind să-l aducă înapoi. Ulterior, până la sosirea polițiștilor, Antonescu a plecat acasă, a spălat briceagul și l-a ascuns sub pernă.

Arestat, tânărul cuțitar a fost acuzat de tentativă de omor. Ieri, magistrații Tribunalului Vaslui l-au condamnat pe Ionuț Bogdan Antonescu la o pedeapsă de trei ani de închisoare cu executare. Pedeapsa este destul de blândă în raport cu gravitatea faptelor, dat fiind faptul că Mâță a fost supus mai multor intervenții chirurgicale de urgență, una din lovituri perforându-i intestinul gros.

de Marian MOCANU Ionuț Bogdan Antonescu, cuțitarul din Popeni care, la o petrecere, fără vreun motiv anume a înjunghiat grav un consătean și a rănit un altul, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare. Pedeapsa este relativ mică, în condițiile în care agresorul a aplicat victimelor sale nenumărate lovituri de cuțit în abdomen și torace, după care a plecat liniștit acasă. La mijlocul lunii ianuarie, o petrecere din satul Popeni, comuna Zorleni, s-a lăsat cu scandal. Unul dintre participanți, Ionuț Bogdan Antonescu, în vârstă de 22 de ani, a sărit fără motiv la bătaie un consătean cu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: